"Дискусія була дещо гарячою": Міністерку закордонних справ Німеччини помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО, - ЗМІ

У четвер, 25 квітня, главу МЗС Німеччини Анналену Бербок помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом, вони просиділи у ресторані готелю Telegraphenamt у Берліні майже три години. Про це повідомляє Bild, передають Патріоти України.

Зазначається, що сфотографувати їх під час виходу з готелю вдалося фотографу видання Міхаелю Кернеру. Вони виходили з готелю в оточенні семи офіцерів служби безпеки.

Присутні пізніше повідомили Кернеру, що «дискусія була дещо гарячою». Як стало відомо Bild, Столтенберг попросив Бербок про розмову та обговорив з нею безпеку Європи та подальшу допомогу Україні.

З 25 квітня Столтенберг перебуває в Німеччині для підготовки до саміту НАТО у Вашингтоні в липні. Перед цим він прибув з Польщі, де говорив з прем'єр-міністром Дональдом Туском про стримування і оборону, а також про підтримку України.

Раніше цього дня Столтенберг під час брифінгу заявив, що Україна все ще може здобути перемогу у війні з російськими окупантами, оскільки допомога від союзників перебуває в процесі передання. Генсек пояснив, що Україні не вистачало протиповітряної оборони, що дало змогу російським ракетам і дронам вражати цілі. Також Силам оборони не вистачало далекобійних ракет, що дозволило окупантам зосередити більше сил.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...