Диверсії на залізниці: Як проукраїнське підпілля знищує логістику росіян (відео)

Представники підпілля активно здійснюють диверсії в Росії та знищують ворожу залізничну логістику. Про це інформує Центр національного спротиву, передають Патріоти України.

За даними відомства, на території РФ активно працює українське підпілля у той час, поки російські війська масово вбивають мирних мешканців України. Ключову роль у ворожій логістиці відіграє залізниця, тому партизани приділяють їй найбільше уваги.

"Саме тому небайдужі все частіше пошкоджують вузли та механізми залізничного транспорту — основних логістичних артерій по яких здійснюються постачання на фронт. Кожного дня підпільники пошкоджують вузли та механізми залізниці: горять релейні шафи, палають розподільчі трансформаторні тягові підстанції", - йдеться у повідомленні.

В ЦНС наголосили, що на оприлюднених кадрах можна побачити диверсії, які представники підпілля здійснили на территорії Орловської, Калужської, Ліпецької, Краснодарської, Смоленської областей. Через підпали релейних шаф або підрив колій рух транспорту залізницею був призупинений чи ускладнений на тривалий час.

Через подібні диверсії, за даними відомства, ЗС РФ тимчасово залишаються без снарядів, постачання продуктів та озброєння. Ба більше, акції підпілля також вигідні для звичайних росіян. Оскільки, чим більше партизани знищать залізничних колій - тим менше росіян відправлять залізницею на фронт в Україну.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...