Дивна колекція для українця: Соратник Кличка задекларував 34 самовари (відео)

Київський депутат Олег Костюшко, у власності якого перебуває 19 земельних ділянок, задекларував колекцію із 34 самоварів. Про це стало відомо із декларацій депутата, які дослідив Рух «Чесно», передають Патріоти України.

Повідомляється, що Олег Костюшко із фракції «Удару» є прихильником антикварних виробів, тож задекларував колекцію старовинних самоварів, загальна кількість яких складає 34 одиниці. Про це політик писав у 2020 році на сторінці у Facebook, зазначивши, що таке захоплення «виникло як спосіб захисту від стресів».

До слова, на своєму YouTube-каналі Костюшко публікував відеоурок, як правильно користуватися самоваром. «Я колекціоную самовари лише ті, які ми із сім’єю використовуємо в побуті. Мені подобається купити на блошиному ринку старий, занедбаний прилад і дати йому друге життя! А ще я часто думаю про господарів, які володіли цими самоварами раніше», – зазначав Костюшко.

У декларації депутата зазначена вартість лише 17 самоварів з 34, і вона складає разом 480 тис. грн. Примітно й те, що колекція депутата поповнювалася чотири роки поспіль саме 31 грудня – тоді додавалися старовинні самовари у кількості трьох або восьми одиниць.

Про самовари депутата Костюшка Рух «Чесно» писав і за минулого скликання Київради – він був депутатом від БПП «Солідарність». З того часу в колекцію депутата додалося 11 самоварів.

Вадим Іванченко із фракції «Єдності» є більш «класичним» колекціонером: у його власності перебувають ікони та ювелірні вироби. Колекція ікон на дату набуття вартувала 450 тис. грн, а колекція діамантів обсягом 45 одиниць – 180 тис. Колекція ікон Вадима Іванченка на дату набуття вартувала 450 тис. грн, а колекція діамантів обсягом 45 одиниць – 180 тис.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Хтось в "Газпромі" знову плаче?: Дрони атакували НПЗ у російському Башкортостані (відео)

четвер, 9 травень 2024, 13:03

У Росії безпілотники здійснили чергову атаку на один із нафтопереробних заводів. Під ударом опинилося підприємство в Башкортостані. Про це повідомив голова регіону Радій Хабіров у четвер, 9 травня, передають Патріоти України. За його словами, атку було...

Відбувалися стрілкові бої з міста, але в Часів Яр ворог не зайшов, - Кирило Сазонов

четвер, 9 травень 2024, 12:27

Військовослужбовець ЗСУ, політолог Кирило Сазонов зазначив, що оперативна ситуація в Часовому Яру дуже важка. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "У Часів Яр росіяни не зайшли, хоча два тижні активно намагалися. ...