Дивне архітектурне рішення: Влада Німеччини витратила 1,4 млн євро на сільський туалет (фото)

Асоціація платників податків ФРН надала так звану чорну книгу з випадками найбільш нераціональної витрати бюджетних коштів за останній час. Про це пише видання Bild, передають Патріоти України.

Серед найбільш цікавого – у крихітному селі Пурсрук поблизу Нюрнберга звели «багатофункціональну сільську площу» з туалетом за 1,4 млн євро. По суті, це критий дерев'яний комплекс із доступом до електрики та води. Але поки місцина порожня, окрім самого туалету там нічого немає.

Далі у заповіднику на півдні Гессена збудували кам'яний міст через струмок за 300 тис. євро, а на одному з його кінців – паркан та зачинені ворота за 9 100 євро. Міст веде на територію, яка закрита для відвідин.

Серед інших дивних витрат те, що у заповіднику під Гамбургом збудували оглядовий майданчик зі сталі та дуба за 24 447 євро заввишки всього 1,5 метри. З нього відкривається практично такий самий вид, як і з землі. Наразі залишається загадкою, навіщо було робити цей майданчик.

Також поблизу села Едевехте збудували контейнерне містечко для 500 біженців за 5,5 млн євро. Але кількість мігрантів переоцінили, люди туди не приїхали.

Поруч із містом Пассау німці побудували критий міст через автобан A94 приблизно за 3,5 млн євро. Він призначений для кажанів, які бояться пролітати над трасою.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ще одна наша фішка. Розповідати, що Захід боїться перемоги над Росією. Самі придумали і самі всім розповідаємо, - Фурса

середа, 16 жовтень 2024, 15:53

"У нас що тепер обраний шлях Грузії і ми будемо постійно рухатись у бік антизахідних настроїв і євроскептицизму? Які погані західні партнери, збивають ракети над Ізраїлем і не збивають над нами. Це подвійні стандарти, — кричать у нас із кожної праски",...

Спікер Верховної Ради показав, як виглядає план перемоги України від Зеленського (відео)

середа, 16 жовтень 2024, 15:06

Спікер Верховної Ради Руслан Стефанчук показав, який вигляд має план перемоги України президента Володимира Зеленського. Відео опублікував канал Ми-Україна у середу, 16 жовтня. Стефанчук показав лише титульну сторінку друкованого документа і зазначив, ...