Дивно, що відразу в пакети не поклали: Замість лікарняних палат поранені окупанти лежать у морзі (відео)

Через величезну кількість поранених серед військовослужбовців ЗС РФ у російських госпіталях закінчилися місця не тільки ц палатах, а й навіть у коридорах, через що поранених солдатів почали класти до моргу. Відповідне відео оприлюднила у соцмережах одна з лікарняних працівниць, передають Патріоти України.

За її словами, незважаючи на численні обіцянки, керівництво медзакладу переводити поки ще живих військових із моргу не поспішає. «Тут бійці наші лежать. З продуктами, звичайно, біда. На щастя, у співробітниці на ділянці яблука, збирає, приносить. Стільки бійців поранених, що місць немає. Зараз поселили у морзі. Це приміщення моргу старе. Холодно дуже», — розповіла росіянка, додавши, що ні харчуванням, ні медикаментами солдатів не забезпечують.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Курская операция. Месяц. Итоги. Коротко - Злий Одесит

п’ятниця, 6 вересень 2024, 22:39

За месяц СОУ удалось установить контроль на территории более 1 300 км², тем самым создав буферную зону на границе с Сумской областью. . СОУ заставили оттянуть часть сил и средств РОВ с других участков зоны БД в Украине в Курскую область. По состоянию ...

Єрмак заслав в уряд дуже довірену особу, яка, ймовірно, може обійняти посаду прем'єра, - Юрій Луценко

п’ятниця, 6 вересень 2024, 22:01

Юрій Луценко, політик, капітан ЗСУ, зазначив, що один серед з оцих 5-6 менеджерів, який себе серйозно проявив, тепер буде освоюватися в урядових коридорах Кабміну, щоб ймовірно зайняти посаду прем'єр-міністра, і це міністр регіонального розвитку Олексі...