Дивовижне плавуче місто Оксагон випускатиме водневі паливні елементи та електромобілі (відео)

Восьмикутне місто під назвою Oxagon, є частиною футуристичного мегаполісу.

Саудівська Аравія готується увійти в 2030 рік одним зі світових технологічних лідерів та готує грандіозний за своїми масштабами проєкт екологічно чистого мегаполіса, інформують Патріоти України. Місто Oxagon – лиш частина цього проєкту.
Футуристичний мегаполіс під назвою NEOM зараз будується в провінції Табук у Саудівській Аравії. Восьмикутне місто під назвою Oxagon, є частиною цього мегаполісу і стане центром промисловості нового покоління, із замкнутим циклом виробництва. Зокрема, передбачається випуск високотехнологічного транспорту – зі штучним інтелектом та інноваційними силовими установками на чистій енергії.

Норвезька компанія TECO2030 уклала угоду з Al Misehal Group із Саудівської Аравії про виробництво водневих паливних елементів у промисловому місті Оксагон. Норвезька компанія спочатку вироблятиме паливні елементи на своєму підприємстві в Нарвіку, а пізніше виробництво перенесуть до Оксагону. У своїй фінальній комерційній формі модулі матимуть вихідну потужність 400 кВт та будуть придатні для використання на морських суднах та важких перевезень.

Oxagon являє собою футуристичний логістичний центр, що об’єднає аеропорти, залізничні системи та морський порт, а також буде майданчиком для розробки та виробництва, зокрема у секторах чистої енергетики та автономної мобільності. Оксагон – це найбільший у світі об’єкт на воді, фактично плавуче місто. Воно є частиною (регіоном) мегаполісу NEOM, в якому буде ще багато подібних автономних районів, приєднаних до осьового міста під назвою Лінія.

Мегаполіс NEOM сповнений інновацій, зокрема буде повністю вільним від автомобілів, а усі потреби в транспортуванні забезпечить його підземна транспортна система типу Гіперлуп. Вона дозволить проїхати 170-кілометрову Лінію від початку до кінця за 20 хвилин. Також місто буде повністю живитись чистою енергією. Перші орендарі промислового плавучого восьмикутника Оксагон почнуть займати площі вже наприкінці цього року.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бандерівський більярд: Удар по Джанкою показав, що ЗСУ перейшли до витонченої стратегії ракетних ударів

субота, 20 квітень 2024, 2:35

Проект "Схеми" видання "Радіо Свобода" оприлюднив супутникові знімки аеродрому в тимчасово окупованому Джанкої, перші після "бавовни" в ніч на 17 квітня 2024 року. Як випливає із цих знімків, станом на 19 квітня 2024 року російські окупанти прибрали з ...

Падіння "Техаса": Російські окупанти викрали та зґвалтували свого ж пропагандиста. Після того як розгорівся скандал - ліквідували

субота, 20 квітень 2024, 1:45

Російські окупанти викрали і зґвалтували прокремлівського пропагандиста зі США Рассела Бентлі на прізвисько Техас. Про це у своєму Telegram-каналі переповів український журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на звернення дружини американця Людмили. За її ...