Дивись, Україно! "Формула Штайнмаєра" по-грузинськи

Відомий німецький політик і тоді, як і до січня 2017 року, в ранзі голови МЗС ФРН намагався допомогти. Як виявилось, посередництво було на користь держави-агресора.

"Формула Штайнмайера" по-грузински. 1993 год. Россия дала гарантии безопасности, если Грузия выведет свои войска из Сухуми. Когда последний грузинский танк уехал, началась бойня. Коренное население города - грузины, были растерзаны. Кремль поспешил заявить, что он здесь ни при чем", - написала Людмила Меньшова на сторінці спільноти "Патріоти України - єднаймося!", передають Патріоти України, та поділилася страшною, але показовою світлиною.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Працюють занадто повільно": Міноборони Британії гальмує постачання озброєння для України - ЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 12:59

Міністерство оборони Великої Британії звинувачують у «повільній роботі» з невикористанням половини з £900 млн для України. Затримки означають, що лише £404 млн із коштів, пожертвуваних дев’ятьма країнами, було витрачено. Про це повідомляє The Guardian,...

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, - офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...