Джонні Депп приїде в Росію, щоб записати спільну пісню з місцевим гуртом, - росЗМІ

Голлівудський актор Джонні Депп імовірно збирається до країни-агресорки, де планує записати спільну пісню з російським гуртом "ЯМОРЕ". Про це пишуть пропагандистські ЗМІ, передають Патріоти України.

У пресслужбі російського музичного гурту "ЯМОРЕ" заявили, що домовились про приїзд до Москви голлівудського актора Джонні Деппа. Представники музикантів запевняють, що переговори з командою актора велися з 2018 року, а саме з моменту виступу Деппа в "Олімпійському" у Москві у складі Hollywood Vampires.

"В основному всі ці роки ми спілкувалися в дусі: "Як життя?". 2020 року у нас з'явилася ідея записати спільну пісню, ми закинули цю ідею менеджменту Деппа. Протягом двох років велися переговори, все ускладнювалося тим, що Депп судився з Ембер Герд. Рік тому після перемоги в суді мені написали, що він готовий приїхати", - розповів учасник гурту "ЯМОРЕ" Михайло Лісов.

Росіяни стверджують, що домовилися з зіркою "Піратів Карибського моря" про гонорар у розмірі $370 тис. Як запевняє Лісов, актору спершу пропонували більшу суму, але натомість Депп начебто запросив менше грошей, але ще й додатково екскурсію маршрутом Калінінград - Зеленоградськ - Курська коса - Світлогорськ - селище Янтарне.

"За два тижні у нас відеодзвінок з актором. Бентежно, звісно, хоча Джонні дуже простий у спілкуванні, не вдає з себе нікого, класний чоловʼяга. Вже активно триває підготовка до його приїзду, а усвідомлення, що це все не сон, ще не настало", - прокоментував Лісов.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...