Джонсона не можна карати за те, що він вчинив правильно: Демократ заступився за спікера-республіканця, якого хочуть усунути з посади

Конгресмен від Демократичної партії Джеррі Надлер заявив, що Майка Джонсона не слід лишати посади спікера, караючи його за те, що він "вчинив правильно". Про це повідомляє The Hill, передають Патріоти України.

За його словами, демократи мають рацію, рятуючи Джонсона від пропозиції про його відставку, яку в березні внесла конгресвумен Марджорі Тейлор Грін. "Я підозрюю, що вона насправді не виконає свою погрозу, - зауважив Надлер - Але ми маємо рацію в тому, що якщо вона це зробить, ми повинні його врятувати. Тому що, як би ми не розходилися з ним у всьому, майже у всьому, ми не можемо дозволити, щоб його покарали за те, що він зробив правильну річ - проголосував за допомогу Україні, а саме за це його хочуть покарати".

Завдяки тому, що Джонсон вніс на розгляд нижньої палати законопроєкт про допомогу Україні, який був підтриманий двопартійними голосами, демократи в палаті представників заявили, що допоможуть йому зберегти своє спікерське крісло. Однак деякі з демократів зазначили, що це буде "одноразовою можливістю".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Заробив грошенят" на красиве життя в Камеруні: Темношкірий найманець армії РФ у відчаї відбивався палкою від українського дрона (відео)

неділя, 19 травень 2024, 1:45

Росія залучає найманців із африканських країн до війни в Україні. Так, оператори дронів вистежили такого темношкірого солдата армії Росії. . У соцмережах поширюється прижиттєвий відеозапис із найманцем, що подався на криваві заробітки до "втарой арміі...

После завершения вояжа путина в Китай у РОВ стоит чёткий приказ – наступать - Злий Одесит

неділя, 19 травень 2024, 0:55

Вторая половина мая – начало июня должны стать периодом значительной активизации РОВ на Краматорском, Покровском, Лиманском и Купянском направлениях. Так же, перед РОВ стоит задача до конца лета срезать Роботинский выступ и взять под контроль Старомайо...