Ефектна робота: Українські воїни збили "Шахед" із гелікоптера за допомогою кулемету (відео)

Під час російської атаки українські воїни збили "шахед" з гелікоптера Мі-8 за допомогою кулемету, повідомляють Патріоти України.

Зазначається, що до збиття російського дрона причетні сили армійської авіації. На кадрах видно, як військовий стріляє у БПЛА із кулемета - і через декілька секунд дрон падає. Коли і де саме українським захисникам вдалося збити ворожий дрон - невідомо. Найімовірніше, йдеться про сьогоднішню атаку по Україні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 27 серпня. Три заборони на двох Пименів. Що треба зробити з горобиною на щастя

вівторок, 27 серпень 2024, 7:05

27 серпня за новим церковним календарем (9 вересня за старим) - день пам'яті преподобного Пимена Великого, а також Кукші, ієромонаха, і Пимена Постника, Печерських. За старим календарним стилем - день пам'яті малого пророка Михея і перенесення мощей пр...

"Ракетный удар России по Украине 26 августа стал самым массовым за все время войны", - Злий Одесит

понеділок, 26 серпень 2024, 23:40

Массированный комбинированный удар вместо Дня Независимости Украины, о чем неоднократно предупреждалось, российские оккупанты провели 26 августа. Целями удара, в который входили разные средства поражения, была энергетическая инфраструктура, а также дру...