"Новинка озброєння": Ефіопія на військовому параді засвітила російську станцію РЕБ "Красуха-4" (фото)

На нещодавньому параді Національних сил оборони Ефіопії показали новинки озброєння. Серед них помітили систему радіоелектронної боротьби "Красуха-4" російського виробництва. Про це повідомляє Defence Blog, передають Патріоти України.

Під час проведення параду було показано дві машини комплексу РЕБ "Красуха-4". Удвох вони складають повноцінну систему радіоелектронної боротьби. Вони побудовані на базі шасі КамАЗ-6350. Одна вантажівка несе саму систему, а інша — командний пункт.

Призначення "Красухи-4" — ідентифікувати та глушити широкий спектр радіолокаційних систем: радари, бортові радіолокаційні датчики зображення, головки самонаведення ракет та інші. Окрім цього система може глушити сигнал безпілотників. У РФ стверджують, що "Красуха-4" має радіус дії від 150 до 300 км. Відтак Ефіопія може отримати перевагу у радіоелектронній боротьбі над потенційними суперниками.

Варто зауважити, що за даними Oryx, окупанти під час повномасштабної війни проти України втратили одну систему РЕБ "Красуха-4". Українські військові захопили командний пункт майже неушкодженим в перші місяці.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...