"Екіпаж заслуговує на високу державну нагороду": Як БМП М2 Bradley майстерно знищує танк росіян (відео)

В мережі з'явилося відео, як українська БМП М2 Bradley знищує новітній російський танк Т-80БВМ з ближньої дистанції у нічному бою. Про це повідомив український журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України.

"Екіпаж БМП 47-ї механізованої бригади здійснив справжній подвиг - виїхав на 400 метрів прямо на російський танк, оснащений тепловізійним прицілом, зупинився, оскільки стрільба з ПТРК TOW-2 вимагає зупинки і здійснив точний постріл", - зазначив Бутусов.

За його словами, такі дії проти танка зі 125 мм гарматою на короткій дистанції вимагають високого рівня управління, підготовки, довіри та величезної особистої хоробрості екіпажу.

"Бій в черговий показав величезну перевагу Bradley у ближніх маневрених боях над усіма видами російської бронетехніки. Завдяки зручній та ефективній системі спостереження та управління, маневровості, потужному озброєнню, БМП щоразу перемагає в боях з російськими танками, у яких також є тепловізійні приціли та електронні системи управління вогнем. Екіпаж Bradley заслуговує на високу державну нагороду", - підкреслив Бутусов.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про “наступление” на Харьков и провал под Липцами и Волчанском - Злий Одесит

понеділок, 20 травень 2024, 0:55

Неделю назад российские оккупанты развернули то, что было названо как “наступление” на Харьков, но ограничилось от силы двумя направлениями - на Липцы и на Волчанск. Неделю спустя можно в полной мере оценить то, что они затеяли, какого результата дости...

Верховного головнокомандувача хтось з найближчого оточення свідомо ввів в оману, і він повторює чиїсь слова, - Бутусов

понеділок, 20 травень 2024, 0:30

"Верховний головнокомандувач Володимир Зеленський зробив заяву: "Уперше за роки війни жодна із бригад не скаржиться, що немає артилерійського снаряда. І це відбувається упродовж останніх двох місяців". Ці слова приголомшили більшість військових на фрон...