"Екс-міністр Криклій може стати корупційним центром у МВС під керівництвом Монастирського... начебто вже зійшлися на відсотках від відкатів", - ЗМІ

Про наміри Владислава Криклія потрапити у владу будь-якою ціною повідомляє видання "Народна правда" з посиланням на джерела з правоохоронного середовища, зазначають Патріоти України. Екс-міністр наче має намір знову повернути управління сервісними центрами МВС, де раніше наче налагодив систему хабарів і відкатів. Більш того, він може стати гаманцем нового глави МВС.

Цю інформацію підтверджує і колишній народний депутат України Ігор Мосійчук на своїй сторінці у Facebook.

«Криклій кинув око на своє «чадо» – головний сервісний центр МВС. Кажуть, вже провів переговори з новоспеченим міністром внутрішніх справ Монастирським. Ділки начебто вже зійшлися на відсотках від відкатів і найближчим часом ми зможемо побачити Криклія на старому добре пригрітому місці», – припустив він.

І.Мосійчук зазначив, що екс-міністр намагається налагодити зв’язки і в ОПУ.

«За нашою інформацією одіозний схематознік зараз оббиває кабінети ОПУ з проханням надати йому можливість пришвартуватися біля годівниці – в обмін на частку в відкатах. Мова йде як про посади в центральних органах виконавчої влади, так і державних підприємствах», – повідомив він.

В.Криклій був відправлений у відставку з посади міністра інфраструктури за ініціативою президента Володимира Зеленського в травні поточного року. Свої голоси за таке рішення віддали 284 народних депутата, з них – 216 представників монобільшості. Пізніше «Слуги народу» пояснили, що В.Криклій провалив роботу Міністерства, «Укрзалізниці» і ряд інфраструктурних проектів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про перегрупування (переміщення) військ противника... - Машовець

четвер, 2 травень 2024, 4:15

1. Спочату про перегрупування (переміщення) військ противника... . Джерело

Оце уявлення Кулеби еталонної українки? У соцмережах захейтили створений МЗС цифровий аватар Вікторію за типово негроїдні риси

четвер, 2 травень 2024, 0:55

Модель, що слугувала прототипом аватара обурена расистськими, як на її думку, випадами. Критики ж творіння МЗС обурені, що державне відомство геть відкинуло красу притаманну співвітчизницям, згідно загальноприйнятій самоідентифікації. Соцмережами прон...