Ексчоловік Аліни Шаманської публічно висміяв її шоу, але фани не були в захваті

Ведучий та актор Руслан Ханумак напередодні дня народження колишньої дружини, блогерки Аліни Шаманської, висміяв її проєкт, де вона бере інтерв'ю у зіркових гостей. Так, колишній чоловік блогерки на своїй сторінці в Instagram опублікував іронічний фрагмент його нового проєкту з назвою "Ідеально розлучені", передають Патріоти України.

У той час, як у його ексдружини вже тривалий час існує подкаст "Розлучена". До того ж Руслан зробив ідентичний вигляд неонової вивіски та загалом студії, де записував інтерв'ю з першим гостем. Так, ним став ексчоловік Анни Трінчер – блогер Олександр Волошин. У кадрі Ханумак вихваляє Волошина.

"Обітниця нареченої", - написав блогер під роликом.

Своєю чергою, Аліна Шаманська вже прокоментувала плагіат її шоу з насмішками. Під дописом з цим фрагментом вона публічно звернулася до Ханумака і написала: "Ти – дно". А блогерка Анна Трінчер, скандальний ексчоловік якої з'явився в кадрі, теж залишила свій коментар: "Бл*…".


Під такою публікацією Ханумака його різко засудили підписники й не розділили його "жарту" з пародією подкасту:

  • Дуже хочу, щоб ви дожили до моменту, коли Артур (спільний син Руслана і Аліни – прим. ред.) скаже: тато, ти клоун
  • Руслане, ви доросла людина, а займаєтесь чим? Краще до сина зателефонуйте!
  • Це ж яким л*йном треба бути, щоб колишню дружину "привітати" так з днем народження!?
  • Нащо так глузувати з жінки, яка виховує вашого сина? Яка своїми подкастами намагається заробити, щоб утримувати дитину (до того ж вашу) за кордоном?

Сьогодні, 3 березня, Аліна після скандалу у свій день народження нагадала своїм шанувальникам, що варто жити так, щоб успіх нікому не давав спокою. І наголосила на тому, щоб "не поспішати народжувати дитину від чоловіка, якого знаєш декілька місяців".

"Своєю чергою, бажаю вам жити так, щоб ваш успіх та щастя – не давало спокою вашим колишнім навіть через роки і океани! Щоб вони не могли жити своїм життям, бо в голові – лише ви!", - підсумувала блогерка.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...