Експерт назвав, які напрямки є ключовими для ЗСУ під час контрнаступу

Для Збройних сил України на сьогодні найважливіше - вийти на узбережжя Азовського моря. Ймовірно, цей вихід буде або в Бердянськ, або між Бердянськом і Маріуполем. Про це повідомив військовий експерт Олег Жданов на ютуб-каналі, передають Патріоти України.

За його словами напрямок через Волноваху на сьогодні не є пріоритетним. "Там близькість РФ, а також зміцнення та кількість військ. Швидше за все, на Маріуполь ми вже підемо вздовж узбережжя Азовського моря", - каже він.

Експерт зазначає, що Генеральний штаб та Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний створили цікаву ситуацію на фронті. Зокрема, військове командування досі не може зрозуміти напрямок головного удару наших військ.

"Я до речі теж, і багато аналітиків не знають який задум, де напрямок головного удару. У нас був успіх спочатку в районі Старомайорського та Урожайного, ми там просунулися, потім застопорилися. Де завтра буде успіх - важко дуже сказати, який напрямок наш Генеральний штаб обере для головного удару, а який як другорядний удар", - зазначив він. Жданов додав, що на сьогоднішній день Мелітопольський напрямок є пріоритетним для Генштабу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...