Експерти проаналізували шанси на вихід збірної України з футболу з групи у Лізі Націй

Перші матчі української збірної у Лізі Націй відбулися в червні 2022 року та були достатньо успішними для наших футболістів. Нагадаємо, що за три матчі українці змогли здобути сім очок, адже зуміли розійтися нічиєю з Ірландією та здобути перемогу у іншій грі з нею та Вірменією. Наступні три матчі відбудуться у вересні. Збірна України у своїх поєдинках двічі зустрінеться з Шотландією та один раз Вірменією. У цій статті ми проаналізували, чого очікувати восени та чи зможе наша збірна вийти з групи, зберігши за собою перше місце.

Чого очікувати від вересневих матчів збірної: чого очікують букмекери і вболівальники

Аналітики сайту, де представлені промокоди України Emporium зауважили: букмекери прогнозують, що цікавість з боку вболівальників до матчів Ліги Націй буде величезною. Це найбільш вагома подія українського футболу за весь рік, адже на Мундіаль національна збірна пробитися не змогла. На глядацький інтерес вказує статистика використання бонусів від БК: наприклад, у букмекера Leon бонус код глядачі застосовували саме щодо ігор збірної у Лізі Націй.

З огляду на прогнози букмекерів, українська збірна має всі шанси втримати першість у групі. Коефіцієнт на це складає 1.3 відсотки. Серед інших фаворитів букмекерських контор можна відзначити Казахстан, Хорватію, Англію, Іспанію.

Футбольні експерти: в України є усі шанси вийти з групи

Шанси нашої збірної прокоментувало чимало спеціалістів і всі прогнози були помірно оптимістичними. Головний тренер київського «Динамо», Мірча Луческу, зазначив, що враховуючи клас гравців національної збірної, для України подальші матчі не мають стати проблемою. Але водночас авторитетний фахівець наголосив: атакувальні гравці збірної далеко не завжди реалізують свої гольові моменти, інколи не долучаються до оборонних дій команди. На думку Мірчі Луческу, підопічні Олександра Петракова мають ретельніше проробити ряд моментів.

З обережним оптимізмом до вересневих матчів збірної поставився Мирон Маркевич, екс-очільник національної збірної, «Дніпра» та «Металіста». Він вважає, що з Вірменією, навіть у виїздному поєдинку особливих труднощів виникнути не повинно, хіба що підведе реалізація. Але збірну Шотландії Мирон Богданович назвав дуже непростою, оскільки вона дуже добре вміє грати від оборони та проводити блискавичні контратакувальні дії. У будь якому випадку, збірній просто не буде, але футболісти повинні зробити усе від них залежне, щоб порадувати вболівальників та принести Україні перемоги.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У мене немає жодних сумнівів, що позавчорашній підпал берлінського заводу – це справа рук російської агентури, - соціолог Ейдман

понеділок, 6 травень 2024, 23:33

"Криваве літо 2024-го? За даними Financial Times, Росія активізувала свої зусилля з підготовки саботажу, пожеж і атак на інфраструктуру в Європі", - пише російський соціолог-емігрант Ігор Ейдман у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та ...