Експерти з'ясували, люди яких професій найчастіше помирають від коронавірусу

Такими є результати статистики, яка оцінює пік пандемії в Великобританії.

Нове дослідження показало, що серед робітників фабрик і охоронців смертність від коронавірусної інфекції у два рази вище, ніж серед лікарів і медсестер. Експерти Офісу національної статистики проаналізували професії всіх 4 700 померлих від COVID-19 в Англії й Уельсі чоловіків працездатного віку від 20 до 64 років, які померли в період з 9 Березня по 25 травня, передають Патріоти України з посиланням на The Daily Mail.

Аналіз показав, що на кожні 100 тисяч чоловіків припадало 74 охоронці, на другому місці за цим показником йшли робітники заводів і фабрик – 73 жертви на кожні 100 тисяч. Серед медбратів і лікарів, які лікували найважчих пацієнтів з коронавірусів (у багатьох випадках навіть без строгих захисних костюмів), смертність становила 30 випадків на кожні 100 тисяч.

Лише серед працівників служб швидкої допомоги вона досягала максимуму – 82,4 на 100 тисяч. Співробітники офісу статистики підкреслюють, що у них недостатньо інформації по найнебезпечнішим професіям серед жінок. А наявних даних недостатньо для причинно-наслідкових зв'язків.

Дані не враховують етнічного походження жінок або їх матеріального становища – двох ключових факторів, що збільшують ймовірність смерті. Також статисти попереджають, що смертність серед робітників заводів і охоронців не зовсім коректно показана, оскільки працівників сфери охорони здоров'я більше. Наприклад, 130 медбратів і лікарів померло від коронавірусу за 2,5 місяці, в порівнянні з 62 працівниками фабрик і заводів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Через антивоєнний значок: У Росії "герой СВО" погрожував застрелити перехожого (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 13:43

Російські воєнні злочинці, які повертаються додому з війни проти України, продовжують тероризувати вже власних співгромадян. Так, у місті Іваново один із так званих «героїв СВО» влаштував місцевому жителю справжній допит під дулом пістолета, погрожуючи...

Україна отримає точку опори: Майстер китайської метафізики назвав рік закінчення війни в Україні

четвер, 25 квітень 2024, 12:43

Астролог і метафізик Давид Векуа передбачає, що війна в Україні може закінчитися вже скоро – він називає період з січня по лютий 2025 року, тоді варто очікувати важливих політичних рішень. Про це у відео для Youtube-каналу "Мій світ" розповів майстер к...