Ексзаступник начальника Генштабу назвав найкращий напрямок для контрнаступу ЗСУ

Найвдалішим рішенням буде почати контрнаступ Сил оборони України з лівобережжя Дніпра, а далі перейти на південь у напрямку Криму. Таку думку висловив ексзаступник начальника Генерального штабу Збройних сил України, генерал-лейтенант Ігор Романенко, передають Патріоти України.

Військовослужбовець звернув увагу, що минулого року саме Херсонський напрямок контрнаступу був головним. «Противник про це дізнався, тому він і підірвав дамбу Каховської ГЕС – щоби залити водою наш найбільш перспективний напрямок. Тоді ми мали ресурси для контрнаступу на одному напрямку, але їх розподілили на три, а потім додали ще й четвертий», – пояснив Романенко.

Водночас він наголосив, що тільки коли стане зрозуміло, де ми можемо зупинити ворога, які резерви можемо зібрати, доцільно буде ухвалювати рішення щодо пріоритетних напрямків контрнаступу, особливо враховуючи досвід минулого року.


Джерело: Обозреватель
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Українські льотчики знищують ворожу ППО методом часів війни у В’єтнамі - ЗМІ

неділя, 12 травень 2024, 17:05

Повітряні сили України перейняли тактику ВПС США часів війни у В'єтнамі, щоб знищувати російські засоби протиповітряної оборони на лінії фронту. Про це повідомило видання Business Insider, вивчивши відео польотів української бойової авіації, передають ...

Росіяни наносять на свою техніку давню руну "спис Одіна": Дослідниця езотерики розповіла, що це означає

неділя, 12 травень 2024, 16:43

Українська дослідниця давніх традицій та езотерики Громовиця Бердник розпізнала у новій символіці, яку використовують на техніці росіяни на Харківському напрямку, скандинавську руну “спис Одіна”. Таке загравання із давніми “силами”, за її словами, стан...