Екватор "Слуги народу": "Якщо справа Медведчука розвалиться у суді, Зеленський може забути про свій другий термін", - Фейгін

Від успішного розслідування та подальшого притягнення до кримінальної відповідальності голови політради партії ОПЗЖ Віктора Медведчука залежить майбутнє Володимира Зеленського як президента Таку думку російський опозиціонер і правник Марк Фейгін висловив в програмі "Студія Захід" з Антоном Борковським на Еспресо.TV, зазначають Патріоти України.

"Для президента Зеленського - це питання принципове. Ви уявляєте, що буде, якщо ця справа розсиплеться і закінчиться нічим, не має значення з яких причин? Або від того, що прокуратура, яка підтримує обвинувачення в суді, не зможе добре спрацювати і разом з СБУ не надасть потрібної кількості доказів. Або ж суд прийме якісь рішення, які будуть не на користь звинувачення Медведчука в тих статтях (Кримінального кодексу - ред.), які йому пред'явлено. Або ж просто ця справа затягнеться, як ми не раз бачили", - зазначив Фейгін.

За його словами, розтягувати судову справу Медвечука - не в інтересах Зеленського.

"У Володимира Олександровича Зеленського, у нього каденція два з половиною роки залишається. А вибори почнуться ще раніше. Тобто він повинен вкластися в ці терміни. Він не може перенести цю проблему на наступний (президентський - ред.) термін. Стане він президентом чи не стане - народ України обиратиме", - пояснив Марк Фейгін.

"Тут не можна показати свою слабкість. Ціною цього буде наступний термін Зеленського на посаді президента", - нагосив правник.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Найшли вила на зелені граблі: Екс-нардеп Ляшко опинився в епіцентрі скандалу щодо своєї військової кар'єри

субота, 20 квітень 2024, 0:55

Олег Ляшко дав привід "старим друзям" з телеканалу Зеленського-Коломойського пройтися по його діяльності, тепер вже у складі ЗСУ. Патріоти України пропонують ознайомитись з матеріалом ТСН, ісамим визначитись наскільки виправдана риторика кореспондента ...

Як у Німеччині розкрили російське шпигунське кубло - Борислав Береза

субота, 20 квітень 2024, 0:30

"У "Der Spiegel" вийшла гучна стаття "У Баварії заарештовано російських диверсантів - розслідування Генпрокуратури". Німеччина зіткнулася з новою шпигунською справою. За даними SPIEGEL, генеральний прокурор Єнс Роммель заарештував двох агентів, які, як...