Електропідстанції більше немає: Дрони атакували Бєлгородську область (відео)

У Бєлгородській області безпілотники атакували і спалили електропідстанцію, яку використовували російські війська. Про це український волонтер Сергій Стерненко повідомив у Мережі 7 травня, передають Патріоти України.

"БНР, невідомі люди вашими дронами спалили електропідстанцію, що використовувалась російськими окупантами з військовою метою", – йдеться в дописі Стерненка.

Він також опублікував відео з моментом вдалого влучання по електропідстанції і пожежею, яка виникла після цього.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знищено резервуари з пальним: Джерело в ГУР Міноборони повідомило подробиці атаки на НПЗ у Ленінградській області

неділя, 19 травень 2024, 15:45

У ніч проти неділі, 19 травня, під час спецоперації Головного управління розвідки МО України на НПЗ у місті Виборг Ленінградської області вибуховими пристроями були знищені три вертикальні резервуари з паливом. Про це повідомляє hromadske із посиланням...

Круті кадри: Прикордонники показали збиття дронів над Одещиною (відео)

неділя, 19 травень 2024, 15:32

Українські прикордонники вранці 19 травня збили три російські дрони-камікадзе над Одеською областю. Атака окупантів по Україні тривала шість годин. Про це повідомила пресслужба ДПСУ, передають Патріоти України. "Цієі ночі ворог понад шість годин поспіл...