Електричний мотоцикл від стартапу Zaiser претендує стати справжньою мрією байкерів

Електроцикл здатний подолати відстань в 483 км на одній зарядці і претендує на звання рекордсмена.


Американський стартап Zaiser Motors працює над електричним мотоциклом Electrocycle. Він здатний подолати відстань в 483 км на одній зарядці, пише видання newatlas, передають Патріоти України.

Електричний мотоцикл (електроцикл) від стартапу Zaiser претендує на звання рекордсмена. Майже 500 км на одному заряді - це майже на 100 км більше, у аналогів з величезною батареєю ємністю 21,5 кВт * год. При цьому ємність батареї Electrocycle становить 17,5 кВт * год.

A cruisy, retro-futurist Electrocycle from a new startup called Zaiser

Інженери помістили великих розмірів батарею на прототип, звільнивши місце в центрі електроциклу, без шкоди для дизайну і аеродинаміки.

Також розробники нового електроциклу використовували датчики LiDAR і блоки тактильного зворотного зв'язку на кермі. Автори обіцяють, що кількість аварій, пов'язаних з двоколісними транспортними засобами, скоротиться мінімум на 20%.

Цільова ціна Electrocycle становить від 20 до 25 000 доларів США. Поставки повинні початися в 2023 році. Зараз компанія шукає інвестиції, щоб «доопрацювати, протестувати і оптимізувати конструкцію, призначену для виробництва».

Zaiser Motors

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Через антивоєнний значок: У Росії "герой СВО" погрожував застрелити перехожого (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 13:43

Російські воєнні злочинці, які повертаються додому з війни проти України, продовжують тероризувати вже власних співгромадян. Так, у місті Іваново один із так званих «героїв СВО» влаштував місцевому жителю справжній допит під дулом пістолета, погрожуючи...

Україна отримає точку опори: Майстер китайської метафізики назвав рік закінчення війни в Україні

четвер, 25 квітень 2024, 12:43

Астролог і метафізик Давид Векуа передбачає, що війна в Україні може закінчитися вже скоро – він називає період з січня по лютий 2025 року, тоді варто очікувати важливих політичних рішень. Про це у відео для Youtube-каналу "Мій світ" розповів майстер к...