"Еліта вже сміється з Путіна та Пєскова. І це видно", - політолог

Останні заяви прессекретаря Путіна Дмітрія Пєскова свідчать, що він трішки "поплив". Той сам не розуміє, в яких кордонах диктатор хоче бачити Росію. Про це розповів політтехнолог Михайло Шейтельман, передають Патріоти України.

Він пригадав, як нещодавно в Пєскова спиталися, де взагалі проходять так звані "нові кордони" Росії. Той чітко відповісти не зміг і щось пробурмотав про "волю населення".

Зараз, може, 1% росіян покаже на карті, де Херсон

За словами Шейтельмана, сьогодні Пєсков продовжив свій маразм. Йому поставили схоже питання, але тепер він взагалі заявив, що "певні території" доведеться повернути. "І тут стало взагалі незрозуміло, чи Росія має якісь території "повернути"? Він заздалегідь попереджає, що поверне території… Може Україні доведеться повернути? Чи-то окупанти назад хочуть відвоювати? Зовсім незрозуміло", – жартує Шейтельман.

На його думку, звичайний російський народ взагалі не сильно розуміє, що відбувається навколо війни в Україні. Їх просто мобілізовують та кидають як "гарматне м'ясо". Шейтельман переконаний, що до повномасштабного вторгнення ніхто з росіян не зміг би показати Херсон на карті, а зараз – може таких знайдеться 1%.

"Для них все це – темний ліс. Хто з ким воює і так далі… А інша справа – для еліти. Еліта вже сміється з Путіна та Пєскова. І це видно. Їх реакція важливіша, ніж звичайних росіян", – наголосив Шейтельман.

Джерело: 24 канал
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 19 березня. Що треба зробити у день Дарини Брудної, щоб зберегти любов і вірність в родині

вівторок, 19 березень 2024, 7:05

19 березня за новим стилем (1 квітня - за старим) - день пам'яті святих мучеників Хрисанфа і Дарії III століття, які жили в стародавньому Римі. Хрисанф походив із багатої і знатної сім'ї язичників. Батьки дали йому гарну освіту, сам він дуже любив чита...

"Оточення Путіна має розуміти, що його фізичне усунення - єдиний шанс на порятунок для них. Інакше він розпочне війну із Заходом", - Ейдман

вівторок, 19 березень 2024, 6:15

"Програма нового строку Путіна - глобальна катастрофа", - пише у своєму блозі Ігор. "Із новин: "Згідно з аналізом спецслужб Німеччини, Росія готується до масштабного конфлікту із Заходом, на що вказує реорганізація російської армії, пересування військ ...