"Емоційні гойдалки між "все вже вирішено" і "пропало все" створив тил": Дикий пояснив, чому в армії було менше ілюзій (відео)

Екскомандир роти батальйону Айдар Євген Дикий в інтерв'ю Radio NV висловив думку, що емоційні гойдалки між надмірно завищені очікування перемоги, питання якої нібито вже вирішене, та зневірою, яка поширюється зараз, створив тил, передають Патріоти України.

«Ми наразі дійсно не виграємо цю війну. Ми знову опинились у ситуації, коли її цілком може виграти ворог. Насправді ця ситуація завжди залишалася, ми просто знову почали її усвідомлювати. Ми на якийсь час чомусь забули, що до того моменту, поки ми війну не виграли, завжди залишається можливість, що її виграє ворог», — сказав Дикий.

Екскомандир роти батальйону Айдар назвав «дуже хибним» висновок, «що якщо почали перемагати, то й далі вже тільки перемагати і будемо». Він зазначив, що найкраще цей настрій сформулював Київстар.

«Коли телефоную абоненту, в якого зайнято, чую прекрасний поставлений голос: ваш абонент розмовляє, і поки він розмовляє, перемога стає ближчою», — сказав Дикий.

Він наголосив, що «так вирішив» саме український тил. «І ми зараз вигрібаємо ці емоційні гойдалки, вигрібаємо цей настрій „пропало все“ саме як результат того, що до цього створили собі настрій „вже все вирішено“», — констатував екскомандир роти батальйону Айдар.

Дикий зауважив, що «в армії ніколи дурних ілюзій не було». «Український тил після успіхів 2022 року вирішив, що дійсно, можна просто розмовляти по телефону, робити інші свої справи, пити каву; а тим часом перемога сама бере і наближається. І в якийсь момент ти, так само нічого не роблячи, будеш пити каву, але вже в Ялті. Коли з’ясувалося, що кава в Ялті, м’яко кажучи, відкладається, маятник пішов у протилежному напрямку. І тепер навпаки, якщо ми ще не п'ємо каву в Ялті, значить ми вже програємо цю війну», — описав він зміну настроїв, що сталася в тилу.

Екскомандир роти батальйону Айдар нагадав, що менше двох років тому росіяни були переконані, що на окупацію України їм знадобиться кілька днів, а зараз Росія та її армія «дуже пишаються тим, що змогли зупинити наш наступ».

Джерело: Радіо НВ
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...