Емоційні вибухи та компромат, що спливе: Гороскоп Зеленського на 2021 рік

Особливого успіху в справах державної служби у Володимира Зеленського бути не може, у всякому разі без значних зусиль з його боку.

"2021 рік буде поворотним для Водолія, під знаком якого народився президент Володимир Зеленський. У цей знак уже в грудні 2020 року переміщуються відразу дві транзитні планети: Сатурн і Юпітер, відповідно, роблячи на ньому акцент, виділяючи його серед інших знаків Зодіаку", - пише астролог Людмила Халанська у своєму блозі, передають Патріоти України, та продовжує:

"Крім того, перша половина Водолія й далі перебуває під негативним аспектом від Урану. Усе разом це спричинить досить сильний вплив на початкові градуси знаку Водолій узимку 2021 року.

Оскільки саме в цих градусах перебувають Сонце і Венера в натальному гороскопі президента, нинішня зима стане для нього непростою. Варто нагадати, що весь 2020 рік персональний гороскоп Володимира Зеленського був дуже напруженим за абсолютної відсутності позитивних аспектів. І ось тепер настає своєрідна кульмінація цього напруження, після якої цілком закономірно відбудеться спад.

І хоча істотних позитивних показників у прогнозі президента на 2021 рік, як і раніше, не буде, але й безпросвітного негативу в другій половині року вже не передбачається.

Тепер за порядком.

Перша перевірка на міцність очікує нашого президента в січні – на початку лютого. Тоді відразу кілька транзитних планет утворять напружені аспекти з натальною картою Володимира Зеленського. Особливо неприємними будуть з'єднання Сатурна з його натальним Сонцем і Венерою і квадрат Марса до його натального Місяця. Обидва ці аспекти вказують на важкий період у житті президента, коли він буде змушений давати відповідь за свою президентську роботу (Сатурн – влада, кар'єра, держава), і це викличе в нього щонайменше негативні емоції.

Цілком можливі емоційні вибухи й необдумані вчинки. Його емоційний і фізичний стан буде чутливий до зовнішніх злих атак (квадрат Марса до натального Місяця). Оскільки в астрології кожен аспект має кілька варіантів реалізації, Місяць може не тільки означати емоції й особисте самопочуття людини, але й мати стосунок і до його матері або інших близьких жінок (Місяць – жіноча сутність). Тоді неприємності відбудуться через когось із них.

Також можливий варіант оперативного втручання або поранення, агресивного впливу на організм самої людини (квадрат до Місяця від Марса).

У лютому можуть несподівано спливти компрометувальні факти або ж ззовні раптом надійде інформація, що стосується президента, яка виявиться для нього неприємною несподіванкою. Розв'яжеться ця ситуація до закінчення зими вимушеною зміною намірів і планів для нашого президента: йому доведеться від чогось відмовитися і прийняти абсолютно інші умови.

Другий важливий для нього період очікується восени, на поверненні Сатурну й повторному його зближенні з Сонцем і Венерою в гороскопі Зеленського. Серйозні зміни можуть відбутися на самому початку жовтня, коли відразу кілька транзитних планет також увійдуть у з'єднання з його Плутоном. Утім, цього разу події будуть за часом нетривалими. Це буде разове, без продовжень, напруження, яке, цілком можливо, стосуватиметься особистої сфери життя, а не службової. У всякому разі Сатурн у своїй ретроградній фазі не дійде до точного з'єднання із Сонцем президента. А потім і зовсім повернеться до прямого руху й більше не наблизиться до натальних планет Зеленського.

Ще одним важливим показником прогнозу є Юпітер, який із квітня і до кінця 2021 року куруватиме Зеніт гороскопу президента, тоді як інша значуща планета – Марс – буде проходити нижню (суто особисту, не соціальну) півсферу його натальної карти. Усе разом це вказує на увагу Володимира Зеленського до свого приватного життя й розв'язання ним персональних, приватних завдань, важливість для нього в цей період досягнення особистих цілей. Тобто приватне для нього навесні і влітку 2021 року вийде на перший план.

Треба зазначити, що той же Юпітер час від часу створюватиме опозицію з натальним Сатурном президента, який сам собою стоїть в опозиції до Зеніту його натальної карти. А значить, особливого успіху в справах державної служби у Володимира Зеленського бути не може, у всякому разі без значних зусиль з його боку. Ця опозиція – це напруження, на яке потрібно постійно реагувати, відповідально й чесно виконуючи свої прямі обов'язки. Якщо цього не робити, висока посада може стати для людини непосильною ношею...

Такі основні показники прогнозу для Володимира Зеленського. Варто лише додати, що Уран, який є планетою Водолія й означає раптовість і непередбачуваність, 2021 року активно впливатиме на події всієї Землі. І, звичайно, на долю самих Водоліїв. Тому можна очікувати, що багато чого в житті Володимира Зеленського прийдешнього року вирішить випадок, якась неординарна ситуація або раптовий поворот подій".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Танк на курячих ніжках": Окупанти викотили на поле бою нову модель Blyat-mobile (фото, відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 14:01

Російські загарбники кинули у бій свій черговий «танк-мутант» з кустарним захистом від FPV-дронів. Відповідними скріншотами з розвідувального безпілотника ЗСУ поділився у себе у Telegram-каналі український журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти Укр...

"Ви вчинили не як чоловік": Влад Міцкевич показав нове фото з Олею Поляковою і розповів про їхні "стосунки", підписники відреагували

вівторок, 16 квітень 2024, 13:31

Ексучасник МастерШеф Влад Міцкевич, який раніше опублікував особисті фото зі співачкою Олею Поляковою і натякнув, що між ними був роман, поділився новими подробицями їхніх «стосунків». У новому відео, опублікованому в TikTok, Міцкевич повідомив, що вон...