"Епідемія" триває: У Швейцарії загадково померла акушерка коханки Путіна (фото)

У Швейцарії загадково померла акушерка, яка приймала пологи в ймовірної коханки Путіна Аліни Кабаєвої. Сталось за чотири дні до журналістського розслідування про "секретну" родину диктатора. Про це пише mirror.co.uk, передають Патріоти України.

Швейцарська лікарка Наталія Тібо-Кондратьєва, яка народилася в СРСР, очолювала медичну бригаду під час народження таємних дітей Володимира Путіна з його 39-річною коханкою-гімнасткою Аліною Кабаєвою.

63-річна докторка Тібо померла у Швейцарії 24 лютого, за чотири дні до того, як її роль у житті диктатора була оприлюднена цього тижня у розслідуванні журналістів "Проєкту". У повідомленні про її смерть зазначено, що вона була кремована на наступний день після смерті.

У вівторок незалежне видання "Проєкт" назвало її акушеркою, яка приймала пологи у Кабаєвої під час народження щонайменше двох дітей Путіна. На фотографії, зробленій на Красній площі 9 травня 2019 року, Тібо сфотографувалась з двома іншими швейцарськими медикинями, які прилетіли приблизно в цей час для надання допомоги під час пологів у Кабаєвої. Дві інші жінки - неонатолог Петра Катерина Марія Донаті-Генет і медсестра Стелла Гізелу.

Усі вони працюють у клініці Святої Анни в Лугано, де, як повідомлялося, Кабаєва раніше народила ще одну дитину, у 2015 році. Хоча раніше повідомлялося, що Кабаєва перебувала під опікою співробітників клініки "Свята Анна", ім'я акушера не називалося.

Тібо тривалий час жила у Швейцарії і в 2020 році в соціальних мережах опублікувала повідомлення, яке, як видається, натякає на її знайомство з Путіним. "Він єдиний і неповторний тато для всієї матінки Росії!!!! Дякую, що не забули мене", - написала вона.

Тібо також була подругою Лідії Слуцької, дружини російського пропутінського політика Леоніда Слуцького.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Вона спілкується російською, але вона за Україну": Співак Андрій Кравченко заступився за Славу Камінську

субота, 4 травень 2024, 17:44

Співак Андрій Кравченко в інтерв'ю Аліні Доротюк прокоментував свою співпрацю зі співачкою Славою Камінською, яка у 2023 році заявила, що не планує повертатися в Україну, і заступилася за російську мову, передають Патріоти України. Кравченко записав ду...

"Работайте, братья": Окупант розстріляв командирів з управління артилерійського дивізіону (фото)

субота, 4 травень 2024, 17:01

Російський окупанти розстріляв своїх товаришів по службі з управління артилерійського дивізіону, передають Патріоти України. Як повідомляє Телеграм-канал "Оперативний ЗСУ", росіяни оголосили план "Перехоплення", щоб затримати стрільця. За інформацією к...