Ердоган виманює Путіна до Туреччини, - політолог-міжнародник

Російський диктатор Володимир Путін повинен буде якось відповісти президенту Туреччини Реджепу Таїпу Ердогану, який вже анонсував його візит до Стамбулу. Про це в етері телеканалу FREEDOM заявив директор Центру близькосхідних досліджень Ігор Семиволос, передають Патріоти України.

Семиволос заявив, що Москва також може вдатися до конспірологічних теорій, поширюючи наративи, що Ердоган "виманює" Путіна до Туреччини. "Зараз якраз в пору застосувати конспірологічні теорії, що Ердоган таким чином виманює Путіна з лігва і незрозуміло, що буде далі в Туреччині.

Він зазначив що враховуючи той факт, що глава Кремля уникає будь-яких поїздок за кордон, йому доведеться якось відповідати Ердогану або ухилятися. "Звичайно ж, це стрес-тест і, звичайно ж, від реакції Путіна багато залежить. Мені здається, він захворіє", - припустив він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Справжні московські біси: Як росіяни катують українських військових, які потрапили в полон на Харківщині (відео)

понеділок, 3 червень 2024, 0:55

Окупанти захопили в полон українських військових на Харківському напрямку і знущаються з безпорадних. Про це повідомляє телеграм-канал БУТУСОВ ПЛЮС. . "Невиліковно хвора нація, яка сама знімає свої воєнні злочини. Так російські виродки знущаються з ук...

Постскриптум до бою Усик-Ф'юрі. Чому британці вболівали за українця, - Віктор Трегубов

понеділок, 3 червень 2024, 0:30

"Я теж останній тиждень почитав багато іноземних пабликів. Благо, ФБ так налаштований, що прочтеш один – тобі ще два тижні підкидати за темою буде", - пише блогер та військовослужбовець Віктор Трегубов на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають...