Ердоган запам'ятає це кидалово: Експерт розповів, чи повернеться РФ у зернову угоду

Президент РФ Володимир Путін обдурив турецького колегу Реджепа Таїпа Ердогана щодо продовження дії зернової угоди. Про це сказав військово-політичний оглядач Олександр Коваленко, передають Патріоти України.

Він акцентував увагу на тому, що 14 липня президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган сказав, що Путін його запевняв у розумінні необхідності продовження угоди, але пройшло три дні, і РФ виходить з цієї угоди. "Тобто, Путін обдурив Ердогана?.. Але ж ніколи такого не було!.. Упевнений, що Реджеп Ердоган добре запам'ятає це кидалово... Адже не з порожнього президент Туреччини говорив те, в чому був упевнений, йому давалося слово", - висловив думку експерт.

Аналітик припустив, що в даний час в "зерновій угоді" настає момент істини. "Що робитиме РФ, виходячи з неї?.. У серпні повернеться, оскільки будь-яка загроза кораблям під прапором іншої держави - це загроза самій РФ", - сказав Коваленко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія намагається скопіювати морські дрони України, але це провал, - ЗМІ

неділя, 28 липень 2024, 0:12

Україна заявила, що Росія копіює морські безпілотники, вчившись на фрагментах українських. Однак експерт із бойових безпілотників сказав, що це навряд чи принесе велику допомогу та може виявитися даремним витрачанням російських ресурсів, передають Патр...

Лукашенку стало погано в гостях у Путіна

субота, 27 липень 2024, 23:31

Лукашенко поїхав до Путіна на Валаам і там його перекосило. Опубліковані фото викликали хвилю обговорень фізичної форми білоруського диктатора, який, помітно погладшав і виглядає хворобливо, інформують Патріоти України з посиланням на «Хартія-97». «Та...