"Если начнется ядерная война - лучше находиться поближе к эпицентру": Як звучить звична недільна проповідь у РПЦ (відео)

"Російська церква (досі не заборонена в Україні) пропагує масовий ядерний суїцид", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Звична недільна проповідь в РПЦ: "Если начнется ядерная война - лучше находиться поближе к эпицентру. Так очень всё быстро закончится. Но мы знаем, чем это закончится в самом-самом финале - это наша с вами будет победа".

==
Там, по ходу, "шахіди" - не тільки дрони. Церковники офіційно і відкрито вкладають в голови парафіян велич ідеї вмерти від ядерного вибуху - якщо це дозволить знищити нас і Європу. Цікаво, попи "УПЦ МП" також дотримуються подібних трендів в проповідях?".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Снайпери ССО показали ліквідацію групи окупантів на Авдіївському напрямку (відео)

четвер, 28 березень 2024, 10:00

Снайпери 3-го окремого полку ССО під час спостереження на Авдіївському напрямку зафіксували переміщення російських військових та відкрили по них вогонь, всіх окупантів знищено. Про це повідомляє ССО. . "Ми забезпечуємо прикриття підрозділів, знищуємо ...

Ті, що покликані зламати порочне коло України: BIHUS Info показали "зашквари" кандидатів у судді КСУ (відео)

четвер, 28 березень 2024, 9:17

Як зазначають журналісти, серед претендентів на посаду судді Конституційного суду були люди, які не декларували майно, відвідували РФ після 2014 року, купували автівки в Україні за іноземну валюту, а також були викриті на плагіаті, бійках і керуванні а...