"Ето наше ПВО? А как теперь ловіть ракєти?": Росія в шоці від "геноциду" найсучасніших систем захисту неба, про котрі кремлівська пропаганда не втомлювалась співати "нє імєющіє аналагав в мірє"

За останні дві доби Збройні Сили України здійснили успішну операцію з ліквідації двох російських зенітних ракетно-гарматних комплексів "Панцир-С1". Про це повідомив Telegram-канал "Николаевский Ванёк" та інші пабліки.

Зазначається, що перший "Панцир-С1" був знищений на окружній дорозі Бєлгорода. Другий комплекс прикривав російське угруповання, яке намагалося наступати на Липці.

В обох випадках екіпажі комплексів загинули, а самі "Панцири" повністю згоріли.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Початок переговорів з ЄС: Починайте виконувати!

п’ятниця, 28 червень 2024, 1:07

Початок переговорів про вступ до ЄС – це не подарунок для влади і не приз глядацьких симпатій. Це – визнання героїчної боротьби української Армії за підтримки Народу. Але це також – певне, остання сходинка, на яку пускають авансом. Далі – дуже складна ...

Генерала Содоля навмисно злили! Безугла здала військову таємницю. Атакують Сирського / Снєгирьов

п’ятниця, 28 червень 2024, 0:35

Президент Володимир Зеленський ухвалив рішення замінити командувача Об’єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенанта Юрія Содоля на бригадного генерала Андрія Гнатова. Напередодні начальник штабу бригади Нацгвардії "Азов" Богдан Кротевич звернувс...