"Етот боєц отправляєтся к Богу!": Український військовий розповів, як росіяни чинять зі своїми пораненими

Оператор БпЛА у прикордонній комендатурі швидкого реагування 7-го загону Державної прикордонної служби України Володимир Семків, який брав участь в обороні Вовчанська, розповів, що тактика росіян на Харківщині змінилася, передають Патріоти України.

Як він розповів, ворожа піхота пересувається невеликими групами, що ховаються в "зеленці". Хоча на початку, за його словами, росіяни проводили штурми великими загонами, і по місцевості могли ходити відкрито.

"Складалося враження, що вони переконані у власному успіху, власній безкарності. Або ж їм просто начхати на власне життя. Сунуть на укріплену позицію у повний зріст, серед білого дня, пересуваються по відкритих дорогах… Вони зазнали втрат, і згодом ми бачили, що тактика змінюється: росіяни більше маскуються, пересуваються меншими групами", - сказав військовий.

Він нагадав, що успіхи росіян на їхньому напрямі не тривали довго: фактично вони застрягли на тих же позиціях, які їм вдалося захопити за перші дні прориву. "І вони там спалили до біса своєї техніки, поклали море своїх людей. Мій добрий друг розповідав про бій. Їхня група підстрелила росіянина, і той почав кликати до своїх по допомогу. До нього підбіг сослуживєц, вийняв чеку з гранати і зі словами: "Етот боєц отправляється к Богу!" – підклав гранату під голову пораненого", - розповів Семків.

На його переконання, "вони або не дружать з життям, або надто дружать зі смертю - це якийсь російський сатанинський драйв".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Огляд карти бойових дій за 17 вересня 2024 року - Злий Одесит

вівторок, 17 вересень 2024, 22:35

Сьогодні 17 вересня. Триває 937 доба оборони України проти російської навали. Ситуація на Покровському напрямку залишається напруженою, зростають ризики оточення українських сил. Особливо загрозливо виглядає Лівобережна кишеня, де окупанти просувают...

Удари по складах боєприпасів росіян поблизу Маріуполя: Як вони зараз виглядають (фото)

вівторок, 17 вересень 2024, 21:59

Українські сили завдали удару по російських складах з боєприпасами поблизу Маріуполя. Російська служба «Радіо Свобода» показала знімки, на яких видно наслідки пожеж і детонації боєприпасів у трьох різних місцях на околицях Маріуполя, передають Патріоти...