"Евреям вход воспрещен!": ​У Росії зростає хвиля антисемітизму (фото)

У Росії зростає хвиля антисемітизму. Росіяни вимагають виселяти євреїв з країни, а також заборонити в'їзд громадянам Ізраїлю, які нібито шукатимуть прихистку на території РФ через війну з ХАМАСом. Відповідні відео з мітингів поширили політик Борислав Береза та низка російських Telegram-каналів, передають Патріоти України.

Так, у Республіці Дагестан натовп людей зібрався біля готелю, в якому, як вони вважали, мешкали євреї. Після тривалих переговорів з поліцією мітингувальників пустили перевірити номери, щоб переконалися, що ізраїльтян там немає.

Місцеві жителі стверджують, що зрештою перевірили кожен номер у готелі на предмет, "чи не живуть там євреї". Після рейду в готелі встановили табличку з написом: "Іноземним громадянам Ізраїлю (євреям) вхід суворо заборонено. І не мешкають тут".

Мітинги також пройшли у Карачаєво-Черкеській Республіці. Перед будинком уряду в зібралося близько 500 людей. Вони звернулися до влади з вимогою не пускати до себе біженців з Ізраїлю. А потім почали вимагати виселити всіх євреїв з республіки .

У Нальчику – столиця Кабардино-Балкарії, підпалили єврейський культурний центр. За повідомленнями місцевих жителів хтось кинув у будівлю центру підпалені покришки. Також на стіні з'явився напис "смерть яхудам". "Яхуд" – арабською єврей.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...