Факт отруєння пропагандиста Красовського був. Скоріше за все, самопочуття в нього не дуже, - представник ГУР Міноборони

Представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов підтвердив в інтерв'ю головній редакторці інтернет-видання "ГОРДОН" Олесі Бацман, що російського пропагандиста, колишнього директора з мовлення російського пропагандистського телеканала Russia Today Антона Кузнєцова-Красовського, який закликав до геноциду українців, отруїли, передають Патріоти України.

"Що там зараз відбувається з пропагандистом Красовським, якого отруїли в нього на квартирі разом із його... чоловіком – як це сказати? – який уже від отруєння загинув?" – запитала Бацман.

Розвідник відповів, що детально коментувати інцидент із пропагандистом у ГУР поки не хочуть. "Можемо констатувати, що факт отруєння був. Як і той факт, що труп із конспіративної квартири, яку використовував російський пропагандист, було винесено. Власне, поки деталі розкривати не будемо, але судячи з того, що він досі не з'являвся у відеоформаті, то самопочуття в нього не дуже", – розповів Юсов.

Представник ГУР МО підтвердив, що Красовського госпіталізували. Розвідник уточнив, що підтвердженої інформації про смерть російського пропагандиста "і, очевидно, людини, причетної до воєнних злочинів", поки немає.

Про отруєння Красовського 25 грудня заявило видання Kyiv Post із посиланням на джерела в ГУР, де зазначили, що стан пропагандиста "й далі погіршується". У Telegram-каналі Красовського 24 грудня з'явився пост (у ГУР припускають, що писав його не сам Красовський), де йдеться, що в телеведучого на початку тижня "різко скрутило живіт, почало нудити", після чого він знепритомнів і потрапив до клініки.

Джерело: Гордон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...