"Фактор-друк" у Харкові розбомбили рівно за тиждень до Книжкового Арсеналу, - Оксана Забужко

"Уточню, щоб за шоком і гнівом не пройшло повз увагу: Фактор-друк розбомбили рівно за тиждень до Книжкового Арсеналу - якраз, цебто, коли там спішно додруковувалися десятки видавничих новинок, як звичайно "під Арсенал", - пише українська письменниця Оксана Забужко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Розбомбили прицільно, щоб цих книжок не було; щоб книжкових ярмарків у нас не було, і взагалі щоб ринку української книжки не було - чверть століття їм вдавалось його тлумити іншими методами, тепер, коли він таки почав спинатись на нозі, в хід пішли бомби й ракети. І все для того, щоб ми й далі читали російське. Таке-от "прінуждєніє к Булґакову".

Мої глибокі співчуття родинам загиблих і видавництву Vivat (хто не в курсі - друкарня належить їм). Пішла замовляти у них книжки. І вас закликаю зробити те саме - це той випадок, коли читацька підтримка значить куди більше, ніж сама тільки компенсація збитків.

Стоїмо".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Китайці вкрали секретні технології новітніх винищувачів США F-22 та F-35 - ЗМІ

субота, 29 червень 2024, 0:25

Китай активно намагається отримати секретні дані про найновіші та найсучасніші платформи збройних сил США. Після крадіжки даних про авіацію, вони почали вербувати пілотів, попереджає розвідка Five Eyesпередають Патріоти України. Народно-визвольна армія...

Президент та його офіс захищають шантажиста Романа Кравця? - Бутусов

п’ятниця, 28 червень 2024, 22:40

Зеленський та Єрмак не коментують свій зв'язок з шантажистом та здирником Романом Кравцем, ухилянтом від мобілізації та 153-м номером у списку партії Слуга народу. Президент та його офіс захищають шантажиста? . Це розслідування стало б сенсацією у бу...