Фанам складно повірити: Кіркоров вперше вийшов в люди з новою пасією (фото)

Одіозний російський співак Філіп Кіркоров, який підтримав криваву політику Путіна, кілька місяців тому розповідав, що у нього з'явилася кохана. Він про неї нічого не розповідав, але натякнув що саме нові стосунки стали причиною численних пластичних операцій, зазначають Патріоти України.

Зараз в росЗМІ показали фото Кіркорова з таємничою дівчиною. Точно невідомо, чи вона є його новою обраницею, але все вказує саме на це. "Здається, у Філіпа нова пасія. Те на заходах супроводжує, а вчора від його лиця подарувала JONY квіти", - сказано в пропагандистському Telegram-каналі "Світські хроніки".

Реакція соцмереж

  • "У нього може бути тільки пасіЙ"
  • "При всій любові до його пісень, підозрюю, що він гей"
  • "Це може бути якийсь його менеджер"
  • "Не дуже вірю в ці стосунки. Це може бути прикриттям для чергової задньопривідної зв'язку. Ну, ви зрозуміли про що я"
  • "Подібні думки. Як співак він крутий".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Зведення DeepStateUA станом на 17 квітня

четвер, 18 квітень 2024, 14:20

Останнім часом на фронті сталося багато подій та змін: бої за Часів Яр, просування в районі Авдіївки, активні штурми на Красногорівку та Роботине. Проговорили про непублічні райони Старомайорськ-Урожайне та Сіверська, де ведуться такі ж запеклі бої. Пр...

"Російські ракети будуть повертатися в РФ": Астролог поділився прогнозом щодо появи в ЗСУ новітньої зброї

четвер, 18 квітень 2024, 12:41

Астролог Володимир Бадиян назвав ознаки закінчення війни в Україні. Він зазначив, що наша держава може отримати від партнерів настільки технологічну зброю, що російські ракети розвертатимуться на Росію. Про це він сказав у ютуб-каналі "Астрофеномен", п...