​"Федоров і Зе стали спонсорами алкоголю для школярів і студентів": "Вовину 1000" малолітки навчилися у "Дії" витрачати на пиво. Підлітки виявилися розумнішими за авторів обмежень

Про несподіваний "сервіс" від творців "!1000 Зеленського" повідомив Експерт із кібербезпеки Микита Книш, зазначають Патріоти України.

"Сьогодні дізнався, що 1 тис. грн у "Дії" малолітки навчилися витрачати на алкоголь. Просто купують бухло у кіно з телефона, і воно пропускає. Перевірте самі, якщо хочете, просто заплатіть карткою "єПідтримка" за півос у кіно з телефона.

Малолітки виявилися розумнішими за авторів обмежень, це багато про що говорить. Федоров і Зе хотіли стати спонсором підтримки культури, а стали спонсорами алкоголю серед школярів, студентів і молоді. (Так, я знаю, що виплати з 18 років).

Це ще одна ілюстрація того, про що я регулярно кажу: якщо архітектор (автор) системи чи закону – некомпетентний ідіот, то нічого не працюватиме. До кожного закону потрібен підзакон, роз'яснення та деталі імплементації, а потім зворотний зв'язок знизу "чому не працює", і повертаємося до пункту один і роз'яснень – і так по колу. Це складний шлях, якого профанатори не подужають. Вони казали: ця 1 тис. грн дасть змогу людям витратити гроші на культуру, освіту. А за фактом: ці гроші витрачають на купівлю бухла на Новий рік.

Ось фотопідтвердження знайшов уже у друзів у стрічці. Шах і мат. Офіс президента України, Міністерство цифрової трансформації, Олексій Вискуб, Михайло Федоров – чекаю ваших виправдань про те, що це "поодинокий випадок" і "ці хакери знову якусь маячню пишуть, і всі брешуть, ви не розумієте, це інше", або моє улюблене від Міші: "кібербезпеку переоцінено".

Журналісти Юрій Бутусов, Тетяна Доцяк, Максим Бутченко, натякну вам ще: у нас у країні є кримінальна відповідальність за нецільове використання коштів. Якщо гроші виділяли умовно "на культуру", але створили при цьому можливість купівлі алкоголю і за фактом витратили на алкоголь, це є нецільовим використанням коштів. У нормальній світській країні Євросоюзу це привід посадити якогось міністра, який таку можливість створив.

Служба безпеки України, НАБУ, вносьте з фіскалами ст. 209 ККУ, 191 ККУ, 365 ККУ. Коли влада зміниться, буде чудова нагода їх доганяти. Я все зберігаю, хлопці, влада міняється раз на п'ять років, у вас залишилося лише два роки, ми вміємо наздоганяти і за кордоном. За ці гроші точно хтось відповідатиме рано чи пізно.

P.S. Від мене особисто: ви бодай "Чернігівське" купуйте, а не Hougarden, підтримайте наших пивоварів, якщо не підтримуєте культуру. МСС-код "кіно" 7832 до цього взагалі використовував хтось? Зараз все можна продавати під 7832, а потім сказати: "Маю право на помилку". Типу, ми не знаємо, як "Космолот" платежі проводить як "не гральний бізнес". Для просунутих: просто міняємо код платежу і витрачаємо тисячу куди завгодно. Не дякуйте."
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...