"Феєрверк на день народження диктатора": У окупованому Криму продовжують гасити пожежу на нафтобазі, загорілася ще одна цистерна (відео)

У тимчасово окупованому Криму продовжують гасити пожежу на нафтоналивному порту Феодосії, який у ніч проти понеділка, 7 жовтня, уразили Сили оборони України. Полум’я та дим видно з різних куточків міста і навіть за його межами. Про це повідомляє проєкт "Крым.Реалии", передають Патріоти України.

Частину доріг поблизу нафтобази перекрили. Водночас Telegram-канал Крымский ветер повідомив, що близько 21:07 загорілася ще одна цистерна на нафтобазі, туди виїхали пожежники та машини швидкої допомоги.

Термінал, що горить у Феодосії, є найбільшим у Криму за обсягами перевалки нафтопродуктів.

Удар по нафтовому терміналу у Феодосії 7 жовтня — головне

У ніч проти 7 жовтня у тимчасово окупованому Криму прогриміли вибухи. У районі аеродрому Бельбек виникла пожежа. У мережі також повідомляли, що у Феодосії після атаки безпілотників спалахнула пожежа на нафтобазі.

Пізніше Генштаб ЗСУ підтвердив, що Сили оборони України завдали удару по морському нафтовому терміналу росіян у тимчасово окупованій Феодосії. Зазначалося, що феодосійський термінал є найбільшим у Криму за обсягами перевалки нафтопродуктів, які використовували, зокрема, і для забезпечення потреб російської армії.

Глава Центру протидії дезінформації при Раді нацбезпеки і оборони Андрій Коваленко наголосив, що у Феодосії «влучили не просто по нафтобазі, а по нафтоналивному порту». Того ж дня представники військового руху українців і кримських татар Атеш заявили, що підриву нафтоналивного порту у тимчасово окупованому Криму сприяли місцеві партизани.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Феєрверк на день народження диктатора": У окупованому Криму продовжують гасити пожежу на нафтобазі, загорілася ще одна цистерна (відео)

понеділок, 7 жовтень 2024, 23:05

У тимчасово окупованому Криму продовжують гасити пожежу на нафтоналивному порту Феодосії, який у ніч проти понеділка, 7 жовтня, уразили Сили оборони України. Полум’я та дим видно з різних куточків міста і навіть за його межами. Про це повідомляє проєкт...

Навмисний удар по експорту з України?: Польща у пік сезону розпочала ремонтні роботи практично у всіх пунктах пропуску

понеділок, 7 жовтень 2024, 22:56

Через одночасні ремонтні роботи практично на пунктах пропуску черги вантажних автомобілів на виїзд з України знову зросли до 5 – 7 днів. Про це розповів голова Ради регіону учасників Асоціації міжнародних автомобільних перевізників Рівненської та Волин...