Феноменальна точність: Українські артилеристи передали нищівний "привіт" окупантам (відео)

Бійці окремої артилерійської бригади імені гетьмана Данила Апостола завдали кілька влучних ударів по ворожій артилерії. Відповідне відео оприлюднили 30 квітня Сухопутні війська ЗСУ, передають Патріоти України.

За допомогою корегування з БПЛА, наші артилеристи змогли продемонструвати феноменальну точність, не залишивши росіянам жодного шансу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Олігарх Новинський взяв участь у освяченні храму РПЦ на Кіпрі

вівторок, 21 травень 2024, 21:18

Підсанкційний олігарх, екснардеп та диякон Московської церкви Вадим Новинський взяв участь в освяченні російського храму святителя Миколая Чудотворця в місті Лімасол на Кіпрі. Також були присутні голова Відділу зовнішніх церковних зв'язків Московського...

Огляд карти бойових дій за 21 травня 2024 року - Злий Одесит

вівторок, 21 травень 2024, 20:03

Сьогодні 21 травня триває 817 доба повномасштабної війни України з РФ. Ворог продовжує заявляти, що Роботине знаходиться під окупацією. . Що насправді відбувається в селі Роботине? Путін видав новий наказ — захопити до кінця літа Старомайорське, Ур...