Фінансовий гороскоп на тиждень: Кому зі знаків зодіаку зорі благоволять щодо прибутків 20−26 березня

Фінанси відіграють важливу — а для когось і першочергову — роль у житті кожного з нас. Добре, коли їх багато, і дуже погано, коли мало, і тут раз на раз не випадає.

На кого ж чекає фінансовий успіх цього тижня — від 20 до 26 березня? Астрологи, до яких звертались журналісти, розповіли слідуюче.

Овен (21.03 — 20.04)

З грошима цього тижня необхідно поводитися максимально обережно: почавши зі, здавалося б, незначного придбання, представники цього азартного знака легко можуть розпалитися і зробити дірку в бюджеті.

Телець (21.04 — 21.05)

Від пропозиції підзаробити, незважаючи на всю її привабливість, зараз краще відмовитися: згодом може виявитися, що шкоди та збитків від такої «халтури» більше, ніж прибутків.

Близнюки (22.05 — 21.06)

Не варто ризикувати наявними грошима для того, щоб значно збільшити цю суму: результат такого вчинку навряд чи принесе очікуваний результат, а ось повне фіаско цілком може статися.

Рак (22.06 — 22.07)

Участь у ділових переговорах цими днями успіхом — зокрема й фінансовим — на жаль, не увінчається: партнери виявляться незговірливими, але залишать відчуття бездарно витраченого часу.

Лев (23.07 — 21.08)

Перш ніж підписати будь-який фінансовий документ, необхідно уважно прочитати його зміст, особливо ту частину, текст якої надрукований дрібним шрифтом — там може бути підступ.

Діва (22.08 — 23.09)

Велика ймовірність несподіваного прибутку — виплати старого гонорару чи повернення забутого боргу, але це не означає, що фінанси й надалі сипатимуться як із рога достатку — розумна економія не завадить.

Терези (24.09 — 23.10)

Ідеї професійної властивості, які в цей час спадуть вам на думку, необхідно ретельно запам'ятовувати: втілені в життя, вони не лише принесуть схвалення керівництва, але й матеріальний прибуток.

Скорпіон (24.10 — 22.11)

Зрив ділових домовленостей не варто сприймати, як трагедію: зачинивши одні професійні «двері», доля, найімовірніше, відчинить інші, за якими є серйозніші можливості і, що важливо, фінанси.

Стрілець (23.11 — 21.12)

Велика ймовірність отримання вигідного замовлення, на яке представники знака чекають так давно, що вже втратили надію, головне для них тепер — мобілізувати всі свої сили та виправдати покладені на них надії.

Козоріг (22.12 — 20.01)

Важливо пам'ятати мудрість про те, що безкоштовний сир лежить у мишоловці: не варто спокушатися бажанням заробити багато грошей, нічого не роблячи — це не доведе до добра.

Водолій (21.01 — 18.02)

Категорично не рекомендується брати й давати гроші в борг — виплата як у першому, так і в другому разі дуже затримається, а ось погашати — зокрема і кредити — не лише можна, а й потрібно.

Риби (19.02 — 20.03)

Час вкрай сприятливий для купівлі та продажу нерухомості, але здійснювати угоди потрібно лише в разі ретельної їх підготовки: на спонтанність у цьому разі розраховувати не доводиться.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Васал їде до сюзерена випрошувати додаткову допомогу": Дипломат Чалий - про візит Путіна до Китаю

четвер, 25 квітень 2024, 23:17

Валерій Чалий, дипломат, надзвичайний і повноважний посол України у США, вважає, що Путін збирається до Пекіну не тільки, щоб нарешті хоч кудись поїхати, де б його не арештували, а й буде випрошувати додаткову допомогу, передають Патріоти України. "Пут...

Сікорський спрогнозував наслідки атаки Росії на країни НАТО

четвер, 25 квітень 2024, 22:55

Якщо Російська Федерація нападе на будь-яку країну НАТО, то неминуче зазнає поразки. Не Захід має боятися прямого зіткнення із РФ, а навпаки. Відповідні заяви пролунали у виступі міністра закордонних справ Польщі Радослава Сікорського перед Сеймом 25 к...