Фокін встиг багато в чому напаскудити Україні, - політтехнолог Голобуцький

Публічний тиск в будь-якому випадку зіграв свою роль...

"Сталось: Зеленський звільнив Фокіна з ТКГ. Не сталось: проти Фокіна не порушили провадження за ст.110, 111, 114 ККУ", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Я 6 тижнів, від самого скандального призначення "Машкіного діда" до ТКГ, що кілька днів писав пости і казав на ТБ про неприпустимість перебування такої особи в настільки чутливій з точки зору нац.безпеки структурі. Ще до перших його маразматичних заяв - вони хіба підтвердили неприпустимість призначення.
Але, тим не менш, 6 тижнів старий пердун протримався. Встиг багато в чому напаскудити Україні. Ймовірно, отримав певне матеріальне заохочення від зацікавлених осіб. І звільнили його тільки після того, як до обурення суспільства додались вчорашні публічні заяви Авакова і Єрмака (таке враження, що це не сам Єрмак подружці Маші діда працевлаштовував).
Хоча, звісно, публічний тиск в будь-якому випадку відіграв свою роль - тому дякую кожному, хто вподобав і поширив мої пости щодо Фокіна.
--
Так, я вважаю, що Фокін і Кравчук мають сидіти за державну зраду і зазіхання на територіальну цілісність, можливо, і за шпигунство. Вік не завадить - бо не завадив же таким призначенням".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Затримання заступника Шойгу – це негативний сигнал для нас, - Вадим Денисенко

четвер, 25 квітень 2024, 0:30

"Затримання заступника Шойгу. Чому це негативний сигнал для нас", - пише політолог Вадим Денисенко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Затримання такого рівня не могло бути проведене без погодження з ...

"Стоило мне лишь один раз вы*бать овцу… ": Іван Яковина дотепно пояснив, ким став Путін для Єльцина

четвер, 25 квітень 2024, 0:15

"Ельцин много всего хорошего хотел сделать, а в начале своего срока даже кое-что сделал. Но запомнится он тем, что буквально за руку привел Путина в свой кабинет и посадил его на трон", - пише російський опозиційний журналіст Іван Яковина на своїй стор...