Фотосесія після пологів: У родині Оксани Марченко народилася дитина

Оксана Марченко знову стала бабусею / скріншот

Невістка скандальної телеведучої Оксани Марченко стала мамою. Вона народила другого онука Марченко та її чоловіку, політику-втікачу Віктору Медведчуку. Так, Катерина майже відразу після пологів організувала фотосесію зі своїми дітьми, зазначають Патріоти України.

Як повідомляють росЗМІ, дівчина фотографувалася з новонародженою дитиною, ім'я якої вона поки не розсекретила, і з сином Віктором, якого назвали на честь дідуся, який зрадив Україну.

Варто зазначити, що Марченко з чоловіком, сином, невісткою і онуками живе в РФ. Вони зрадили Україну і стали на бік Росії, яка розв'язала на їхній батьківщині повномасштабну війну і влаштувала геноцид українського народу.

До слова, війна застала Оксану Марченко в Україні. Однак після затримання політика-втікача Медведчука, вона почала ганьбитися зверненнями до світових лідерів, щоб ті посприяли звільненню її чоловіка. При цьому незабаром вона залишила Україну і переїхала в РФ.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...