Французька Delair поставила Україні 150 дронів

Французька Delair поставила Україні 150 дронів

Французька компанія Delair поставили українським Силам оборони велику партію безпілотників.

Міністр оборони Франції Себастьян Лекорню розповів, що в цілому компанія поставила понад 150 безпілотників.

При цьому зазначено, що моделі дронів обрано Україною (які саме моделі – не вказано), а фінансування здійснювалось Французькою республікою.

«Це бетон для нашої галузі і це бетон для України», – зазначив Себастьян Лекорню.

Delair, як один з провідних світових виробників дронів, пропонує БПЛА з нерухомим крилом по всьому світу з 2011 року.

Безпілотник DT46 компанії Delair

Безпілотники розробляються для прикордонного контролю, розвідки та сил спеціальних операцій.

«Наші дрони розраховані на постійне використання у будь-яку пору року, надійні та легко ремонтуються та оснащені якісними датчиками», – розповіли у компанії.

Компанія пропонує своїм клієнтам безпілотники DT46, DT26 Line та UX11.

Також варто зазначити, що цю компанію армія Франції обрала для створення ударних безпілотників.

Безпілотник DT26 Line компанії Delair

Програма спрямована на швидке створення французьких недорогих телекерованих ударних дронів, які будуть простими у використанні та здатними уражати легкі цілі на дальності в межах 5 кілометрів.

Проєкт, запропонований NEXTER та французькою безпілотною компанією Delair, має адаптувати безпілотник з фіксованим крилом.

Безпілотник UX11 компанії Delair

Це рішення дозволить літальному апарату долати більші відстані та працювати на відкритому просторі. Ймовірно, для цих цілей будуть модифікувати літальний апарат Delair Tech UX11 з розмахом крил 1,1 м і вагою до 1,5 кг.

Джерело

Опублікував: Андрій Савчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...