"Франциску вірять як Папі, але поводиться він як політик. Цинічний і прорахований", - український письменник

"Поляки вибороли свою свободу багато в чому завдяки Папі Римському, а українці виборюють свою свободу багато в чому всупереч Папі Римському", - пише український письменник Андрій Бондар на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Я ніколи не думав, що можна переживати сором за Понтифіка. Штука в тому, що для багатьох у цьому світі він непомильний і непогрішний. І не лише в тих речах, які стосуються його виступів як головного католицького ідеолога ex cathedra.

Йому вірять як Папі, але поводиться він як політик. Цинічний і прорахований аргентинський політик, який робить усе для того, аби добити довіру до своєї церкви після і впродовж найглибшої її моральної кризи за останні пів століття своїм прийняттям російського зла і потуранням йому".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, — офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...