Фраза, що Україна захищає не лише себе, а й Європу та весь демократичний світ, - на Заході вже не сприймається, - нардеп

"Президент Байден на брифінгу сказав дуже важливу річ. Що путін, якщо йому вдасться здолати Україну, не зупиниться і піде далі. Дуже важливо чути це з вуст президента найбільшого союзника України. Бо нині Вільний Світ живе у впевненості, що їм нічого не загрожує", - пише нардеп Ростислав Павленко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Що якщо десяток «хаймерсів» у руках українців зірвали просування орди минулого року, дюжина сучасних ракет поламала московську логістику і засліпила кримське ППО, а сотня з хвостиком танків навіть без прикриття з повітря допомогла вгризтись у ешелоновану оборону, – то НАТО з сотнями ракетних систем, тисячами танків, роями дронів і перевагою в повітрі точно відібʼє атаку чи на країни Балтії, чи на будь-який інший фланг Альянсу. Вже не кажучи про ядерний щит.

Тому очевидна для нас фраза, що Україна захищає не лише себе, а й Європу та весь демократичний світ – не сприймається.

Тому у Вільному Світі, коли відійшло захоплення подвигом наших Воїнів, питання безпеки почали затьмарюватись політичним порядком денним. Питаннями мігрантів, фермерів, далекобійників, – а то і відверто боротьбою за збереження корупційних доходів від оборудок з москвою.

Тому так важливо, що президент США озвучив просту думку: путін і росія – загроза не лише для України. Бо росія піде далі.

При тому є безліч способів, як нівелювати технологічну та військову перевагу Заходу: економічних, гуманітарних, популістськи-політичних, інформаційних… Та й досвід «гібридних» агресій у москви чималий.

Але за заявою Байдена має послідувати системна кампанія. В якій Україна зобовʼязана використати всі ресурси і можливості. Без політичних ревнощів і підліткового зухвальства. Щоб донести аргументи на всіх рівнях, а контраргументи і негативні емоції збити в зародку".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...