ФСБ заявила про затримання 106 "українських націоналістів". У Росії почалися масові репресії у стилі 1937-го, - Ейдман

Патріоти України пропонують ознайомитись з публікацією Ігоря Ейдмана, російського опозиціонера та соціолога, що живе у Німеччині.

У поміркованому опозиційному середовищі було прийнято заспокоювати себе - ну, все-таки, поки не 1937 рік. Дочекалися. У Росії почалися масові репресії (106 людей затримали за один день) за абсурдними звинуваченнями, липовими справами "ворогів народу", "іноземних наймитів" у стилі 1937-го.

Чекісти за єжовськими лекалами зварганили справу якогось "підривного центру" МКУ. У ролі троцькістсько-зінов'євських нелюдів – українці. Нового Троцького звуть скромно – Краснов. Як і належить, він керує ворогами народу із закордону та підбурює їх до страшних злочинів, наприклад, як повідомляє ФСБ, "члени групи спалили копію Прапора Перемоги, а відеозвіт відправили в Україну".

У ролі троцькістсько-зінов'євських нелюдів – українці

З повідомлення ТАСС:

"13 грудня. Федеральна служба безпеки у взаємодії з МВС та Слідчим комітетом РФ провели оперативно-розшукові заходи та слідчі дії щодо виявлених у 37 регіонах Російської Федерації 106 прихильників українського неонацистського молодіжного угруповання "МКУ". Угруповання створив громадянин України Єгор Краснов, 2000 року народження, його оголошено у міжнародний розшук. Діяв під заступництвом українських спецслужб.

Серед затриманих прибічників "МКУ" встановлено трьох адміністраторів інтернет-спільнот цієї організації, які пропагували за вказівкою Краснова екстремістську ідеологію і закликали здійснювати насильницькі акції. Ще двох затриманих підозрюють у підготовці збройних нападів на освітні установи. Метою заходів було припинення інспірованої Красновим у різних регіонах Російської Федерації акції, у межах якої його прибічникам через месенджери та соціальні мережі доносили вказівки про скоєння терористичних актів і масових вбивств".

Порівняйте:

"Троцькісти і зінов'євці за прямими вказівками Троцького, які отримав об'єднаний центр через спеціальних агентів, зосередили всю свою ворожу діяльність проти ВКП(б) та радянського уряду, головним чином, на організації терору щодо їхніх найвидатніших керівників". (З обвинувального висновку у справі "Об'єднаного троцькістсько-зінов'ївського центру").

Не здивуюся, якщо наступним кроком, українців звинуватить у підготовці замаху на нових "найвидатніших керівників" на чолі з "найвидатнішим"

Не здивуюся, якщо наступним кроком, українців звинуватить у підготовці замаху на нових "найвидатніших керівників" на чолі з "найвидатнішим". Зручне підведення і для масової пропагандистської мобілізації, і для розв'язання війни.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Пішла від мене до доставника піци": Відомий український комік та блогер розповів про болісне розставання з дівчиною

субота, 27 квітень 2024, 18:29

Відомий український блогер, ведучий Женя Янович поділився подробицями свого особистого життя. Він розповів про розставання з колишньою та, як переживав розрив стосунків. Женя Янович зазначив, що розставання з колишньою дівчиною – це прикрий досвід для ...

Тіла спалили й підірвали: Російські військові вбили кількох людей в окупованій частині Херсонської області - ЗМІ

субота, 27 квітень 2024, 18:14

У тимчасово окупованій частині Херсонської області затримали двох російських окупантів, яких підозрюють у вбивстві кількох людей. Про це 25 квітня пише російський "Коммерсантъ", передають Патріоти України. За даними видання, затриманими виявилися війсь...