"Филарет хочет занять кресло Епифания", - Бутусов

Людину піднесли догори, суспільство дало їй повагу і шану, бо всі думали, що вона все своє життя боролася за принципи.
Патріарх Філарет. Фото: kp.ua.

"Патриарх Филарет дал интервью российским пропагандистам "Россия 24" и выступил против Томоса и Православной церкви Украины", - пише журналіст Юрій Бутусов на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Почетный патриарх Филарет дал интервью российским пропагандистам из телеканала "Россия 24", которые десятки лет выступали против украинской православной церкви и против самого Филарета, и в этом интервью Филарет оскорбил предстоятеля Православной церкви Украины Епифания, которого сам же и выдвинул на этот пост, и выступил против Томоса, за который он сам же ранее боролся и получил звание Герой Украины.

"Когда я выйду из ПЦУ, то у Епифания отберут Томос, он будет никем, а я – буду Патриархом", – заявил Филарет. "Хвороба змінила його невпізнанно. Ззовні нібито все залишилося звичним. Але я не можу собі навіть уявити, щоби НАШ Патріарх давав інтерв‘ю кремлівським пропагандистам, знаючи, для чого воно їм потрібне – щоби далі руйнувати Україну. Хвороба зробила його фактичним союзником Москви у боротьбі проти Томосу", – считает отец Евстратий Зоря.

Человека вознесли наверх, общество дало ему уважение и почет, потому что все думали, что он всю свою жизнь боролся за принципы. А он кинул в свой народ кусок дерьма, чтобы показать, что боролся за кресло во власти. Лечится ли такое?".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Просто боляче дивитися на Донбас... Але ми наведемо там лад": Путін зробив чергову цинічну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 22:29

Володимир Путін заявив, що йому боляче дивитися на те, через що проходять жителі Донбасу. Цікаво це чути від людини, яка й віддавала накази бомбити міста Донбасу, знущалася з мирного населення, позбавивши будь-яких благ та прав, розорила промисловість ...

На окупованій Донеччині помітили черговий російський "цар-танк" (фото, відео)

четвер, 25 квітень 2024, 22:17

Російський "цар-танк" зафіксували на ТОТ Донецької області. Його завдання – виводити до позицій. Втім наші бійці завжди знайдуть спосіб, аби зруйнувати плани ворога. Про це пише журналіст Юрій Бутусов у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти Україн...