​"Гаага" доконала? Російські медіа повідомляють, що Гіркін-Стрєлков знайдений повішеним у Ростові-на-Дону

Наразі достовірність інформації перевіряється. Офіційних заяв поки не було

Ігор Гіркін, відомий під псевдонімом Ігор Стрєлков начебто був знайдений повішеним в центрі Ростова. Як повідомляє ряд інтернет-ресурсів з посиланням на джерело в Слідчому комітеті Російської Федерації по Ростовській області, в житловому будинку на вулиці 50-річчя Ростсільмашу, був знайдений труп невідомого, ідентифікованого пізніше як Ігор Гіркін. Згідно з даними джерела сайту Список Злочинів в СК РФ по Ростовській області, причиною смерті Ігоря Гиркин стала механічна асфіксія.

«На момент часу розглядається кілька версій події, але слідство схиляється до самогубства. Всі деталі і подробиці будуть оприлюднені ЗМІ не раніше, ніж 12 вересня поточного року», - начебто відзначило джерело.

Нагадаємо, що лише два дні тому колишній «міністр оборони ДНР» Ігор Гиркин заявив про те, що має намір зайнятися боротьбою з «кольоровим переворотом» в Росії. Після цього було затяжне мовчання, як в мережі, так і в ЗМІ, що висвітлюють заяви Гіркін в останні кілька місяців.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Найшли вила на зелені граблі: Екс-нардеп Ляшко опинився в епіцентрі скандалу щодо своєї військової кар'єри

субота, 20 квітень 2024, 0:55

Олег Ляшко дав привід "старим друзям" з телеканалу Зеленського-Коломойського пройтися по його діяльності, тепер вже у складі ЗСУ. Патріоти України пропонують ознайомитись з матеріалом ТСН, ісамим визначитись наскільки виправдана риторика кореспондента ...

Як у Німеччині розкрили російське шпигунське кубло - Борислав Береза

субота, 20 квітень 2024, 0:30

"У "Der Spiegel" вийшла гучна стаття "У Баварії заарештовано російських диверсантів - розслідування Генпрокуратури". Німеччина зіткнулася з новою шпигунською справою. За даними SPIEGEL, генеральний прокурор Єнс Роммель заарештував двох агентів, які, як...