​"Гаага" доконала? Російські медіа повідомляють, що Гіркін-Стрєлков знайдений повішеним у Ростові-на-Дону

Наразі достовірність інформації перевіряється. Офіційних заяв поки не було

Ігор Гіркін, відомий під псевдонімом Ігор Стрєлков начебто був знайдений повішеним в центрі Ростова. Як повідомляє ряд інтернет-ресурсів з посиланням на джерело в Слідчому комітеті Російської Федерації по Ростовській області, в житловому будинку на вулиці 50-річчя Ростсільмашу, був знайдений труп невідомого, ідентифікованого пізніше як Ігор Гіркін. Згідно з даними джерела сайту Список Злочинів в СК РФ по Ростовській області, причиною смерті Ігоря Гиркин стала механічна асфіксія.

«На момент часу розглядається кілька версій події, але слідство схиляється до самогубства. Всі деталі і подробиці будуть оприлюднені ЗМІ не раніше, ніж 12 вересня поточного року», - начебто відзначило джерело.

Нагадаємо, що лише два дні тому колишній «міністр оборони ДНР» Ігор Гиркин заявив про те, що має намір зайнятися боротьбою з «кольоровим переворотом» в Росії. Після цього було затяжне мовчання, як в мережі, так і в ЗМІ, що висвітлюють заяви Гіркін в останні кілька місяців.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У окупованому Севастополі знов лунають вибухи

субота, 29 червень 2024, 12:45

У Севастополі (окупований Крим) вранці 29 червня пролунали вибухи. Про це повідомив Telegram-канал Кримський вітер. Зазначається, що окупантами була оголошена повітряна тривога. "У Севастополі стріляє росППО", - йдеться у повідомленні телеграм-каналу. ...

Народні прикмети на 29 червня. Свято Петра і Павла за новим стиле

субота, 29 червень 2024, 7:05

29 червня за новим календарним стилем (12 липня - за старим) - день пам'яті святих апостолів Петра і Павла, преподобного Паїсія Святогорця і Касперівської ікони Божої Матері. 29 червня за старим календарним стилем - день пам'яті святителя Тихона, єписк...