Гадяцькі мисливці влаштували "сафарі" на російських танкістів, які заблукали. Колонна зі 150 одиниць техніки замість Чернігова здуру поперлась на Полтавщину, де безславно пропала (аудіо)

​На Полтавщині влаштували сафарі на русню. Відловлюють та відстрілюють. Так і залишаться в український землі ванькі.

Колона російських танків, яка помилково замість Чернігова повернула на Полтаву, опинилася у пастці і без пального. Не дочекавшись допомоги, ворожі солдати намагалися пішки утекти в ліси, але стали жертвами полтавських мисливців, повідомляють Патріоти України з посиланням на Telegram-канал "Алгоритм".

"Колона, яка прорвалась з Сум – близько 150 одиниць техніки, йшла в сторону Чернігова на Ніжин заправлятись (там де вчора цистерни "Байрактари" розбомбили), але трохи заблудились і попали в Гадяч, Полтавської області. Не туди поїхали. Коротше, стояла ця колона і чекала бензовози, які так і не приїхали. Годин 12 чекали. Аж коли місцеві почали виходити, то вони повилазили з танків і повтікали хто куди. То тепер всі мисливці з Полтави, Гадяча і всієї округи ходять лісами і відстрілюють цих собак, в полон не беруть", – розповів один з мисливців з Кременчука.

Також він розповів, що покинуті російські танки українські військові згодом відігнали під Полтаву, щоб передати їх ЗСУ.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти просунулися на Донбасі та на півдні, ворог увірвався в ще один населений пункт, - карта DeepState

четвер, 2 травень 2024, 9:23

Аналітики повідомляють про просування окупантів в Урожайному, а також на Авдіївському напрямку після захоплення двох населених пунктів. За даними Генштабу, на зазначеній ділянці фронту минулої доби відбили 39 атак. . Збройні сили Російської Федерації ...

Народні прикмети на 2 травня: Що забороняється, а що заохочується на день пам'яті Бориса та Гліба

четвер, 2 травень 2024, 7:05

Православна церква України 2 травня за новим стилем вшановує пам'ять Олександрійського архієпископа Афанасія Великого, а також відзначає перенесення мощей благовірних князів Бориса і Гліба, перших канонізованих святих Русі-України, до нового храму сина...