"Гаряча штучка". Екс-дружина колишнього динамівця Морозюк приголомшила новим фото

Засновниця бренду MRZ Design та президентка футбольного клубу "Ліон" Ірина Морозюк опублікувала в своєму Instagram сексуальну і дуже відверту фотографію, на якій з одягу - лише трусики, а груди прикриті шматочками кавуна, передають Патріоти України.

Колишня дружина ексдинамівця Миколи Морозюка не втрачає шансу похизуватися своїм тілом і постійно публікує фото в купальниках та мінісукнях. Та цього разу перевершила всі сподівання підписників. Струнка, приголомшлива Ірина під час відпочинку в Туреччині вирішила порадувати своїх шанувальників гарячою світлиною. "Кайфуйте, відпускайте минуле, не придумуйте якостей, що не існують, не застрявайте в ілюзіях і взагалі, задумайтеся, чи багато ви собі дозволяєте", - написала Ірина Морозюк в Instagram.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...