Гарна дівчина з темним волоссям: Ольга Фреймут показала рідкісне фото з молодшою сестрою

Молодшу сестру відомої телеведучої Ольги Фреймут звати Юлія. Жінка веде непублічний образ життя. Зараз її знімок з’явився у блозі екс-ревізорки, передають Патріоти України.

Ольга Фреймут поділилася у своєму Instagram-блозі знімками, зробленими під час лекції з етикету. Захід відбувся у курортному іспанському місті Бенідорм. Поруч з екс-ревізоркою була її молодша сестра Юлія — жінка рідко з’являється в публічному просторі, однак зараз зробила виняток.

«Кадри з Бенідорму, лекція з етикету "Сама собі графиня". Коли хочеться зупинити момент: поруч сестра Юля, лагідний жовтень, хризантеми на столі, такі магічні, викликаючі спогади, дуже теплі спогади… Іспанська команда, ви — професіонали… Бенідорм, ти покорив мене. Далі Лондон і Валенсія», — поділилася Ольга Фреймут.

На спільному фото видно, що Ольга і Юлія мають спільні риси обличчя. Для заходу жінки обрали молочні довгі сукні, у Ольги — більш закрита, у Юлії - з відкритим декольте та оголеними плечима.

Де зараз живе Ольга Фреймут

Відома українська телеведуча виїхала з України у лютому 2022 року. Спершу вона жила у Франції, згодом перебралася до Великої Британії разом зі своїми дітьми — там вона отримала статус тимчасового резидента.

У липні цього року Ольга Фреймут разом з молодшими дітьми та чоловіком завітала в Україну і поділилася знімками. Невдовзі після цього ведуча анонсувала лекцію на тему правильних манер, однак отримала неоднозначні коментарі - деякі підписники підтримали її, а деякі - гостро розритикували за спроби «навчати манер під час війни».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бої за Торецьк можуть сточити війська росіян, - військовий експерт

субота, 12 жовтень 2024, 17:08

Військовий оглядач Денис Попович в ефірі Radio NV розповів про бої за Торецьк, передають Патріоти України. Він нагадав, що в Торецьку окупанти «просочилися» до центральної частини міста. «Як бачимо, бої там тривають. Вуличні бої - це відсутність лінії ...

Загинули дорослі та діти: У Чечні стався вибух та масштабна пожежа на АЗС (відео)

субота, 12 жовтень 2024, 16:43

У суботу, 12 жовтня, у столиці Чечні Грозному стався масштабний вибух на АЗС. ЗМІ повідомляють про щонайменше чотирьох загиблих, серед яких діти. Про це повідомляє Baza у Telegram, передають Патріоти України. За даними Baza, на АЗС, що знаходиться в Ах...